pay to win olmayan oyun önerisi

Arkadaşlar selam.

24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
Kanka online oyunlardan belkide uzaklaşmalısın zevk vermiyorsa hikayeli aksiyonlu oyunları deneyebilirsin belki 🤔

Warframe der geçerim ilk 60 saat temel görevler ona göre bak,geliştiriciler böyle söylüyor.Ben 15 saat falan kasabildim çok sarıyor.
İşten çıkınca bunu da indireceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka online oyunlardan belkide uzaklaşmalısın zevk vermiyorsa hikayeli aksiyonlu oyunları deneyebilirsin belki 🤔
En son god of war aldım steam'dan. Onun dışında başka oynamadım..

Arkadaşlar selam.

24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
Gta 5 roleplay geç kankaa

İnsurgency - İnsurgency sandstrom

Kanka silahlı aksiyon seviyorsan şu an epicte indirimde olan metro serisini almanı tavsiye ederim baya sağlam oyundur
İşten çıkınca bunu da indireceğim.

En son god of war aldım steam'dan. Onun dışında başka oynamadım..ş

Ücretli olması sorun değilse eğer, MMORPG olarak World of Warcraft. WOW Classic de sadece aylık ücret var. Retail da ekstra paketleri alman gerekiyor.
Arcade yarış oyunu istersen Forza Horizon 4-5. Her iki oyunda çok eğlenceli ve P2W yanı yok.
Ücretsiz TFT,LOL vs oynayabilirsin ama onlarda da kanser olma riskin yüksek.

Aynı durumdayım seninle :) her oyunu ultrada oynayabilecek sistem var ama oyun bulamıyorum. Pubg ve civ6 var bende şuan. Pubg steam. Atlayıp atlayıp ölüyorum zevkli oluyor:)

Aynı durumdayım seninle :) her oyunu ultrada oynayabilecek sistem var ama oyun bulamıyorum. PUBG ve civ6 var bende şuan. PUBG steam. Atlayıp atlayıp ölüyorum zevkli oluyor:)
Emulatör üzerinden pubg mobile oynayalım mı kirvem 🥲

İnsurgency - İnsurgency sandstrom
Hayatım da daha güzel ama kontrolü daha zor oyun görmedim. Adam vurana çeyrek altın hediye.

Metin2 oyna p2w degil :D

Geri