Tre-x
80+ Silver
A büyükallah göstermesin.
Sen bilirsin ama zevkli bence
A büyükallah göstermesin.
Onda çok hile vardı diye hatırlıyorum.Team Fortress 2 bakabilirsin hocam.
kanka tabi ki kişiye göre değişir. ama hiç ısınamadım. 1 kere oynamayı denemiştim.A büyük
Sen bilirsin ama zevkli bence
Hafif düzelttiler ama hala var. fakat sıkıntı olmuyor rekabetçi tarafı yok zaten. oyunlar troll geçiyor genel olarak.Onda çok hile vardı diye hatırlıyorum.
en iyi cevapZula(!)
VPN ile South Americada oynayabilirsin. ama ping yüksek tabi. onun dışında ZombiRock açıldı geri geçenlerde. belki bakmak istersin. yakında S2 SON Silah açılacak. Testerlara serverlar ayarlandı şuanda.İnanması çok güç ama wolfteam oynamayı özledim. Wolfteam Clasic denilen oyun TR'de açılsa direkt oynamaya başlarım. Odanın içinde ulamak istiyorum.
ZombiRock indirdim ve girdim fakat eskisi kadar sarmadı. Ama tekrar oynamak çok güzeldi.VPN ile South Americada oynayabilirsin. ama ping yüksek tabi. onun dışında ZombiRock açıldı geri geçenlerde. belki bakmak istersin. yakında S2 SON Silah açılacak. Testerlara serverlar ayarlandı şuanda.
Kanka onu çok önceden aldım, şuan bende mevcut. Sanırım ben biraz yeteneksizim inanır mısın 3 oyun attım hepsi 0 kill. Ben fifa'dan devam sanırım. Fifa online 4 veya fifa 22 oynayan varsa hemen bir maça saralımR6S alabilirsiniz. Ne çok kolay ne çok zor? Kararında.
3 oyun atıp 0 kişi alman gayet doğal. Ben de öyleydim. Gerçi hala öyleyim. Ama eğleniyorum.ZombiRock indirdim ve girdim fakat eskisi kadar sarmadı. Ama tekrar oynamak çok güzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka onu çok önceden aldım, şuan bende mevcut. Sanırım ben biraz yeteneksizim inanır mısın 3 oyun attım hepsi 0 kill. Ben fifa'dan devam sanırım. Fifa online 4 veya fifa 22 oynayan varsa hemen bir maça saralım