nifak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 478
Biraz oyna alışıyosun. Ben de yeni başladım çok olmadı.Bazen içimden geçmiyor değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka oynamak çok zor nasıl başarıyorsunuz?![]()
Biraz oyna alışıyosun. Ben de yeni başladım çok olmadı.Bazen içimden geçmiyor değil.
Kanka oynamak çok zor nasıl başarıyorsunuz?![]()
naber canimRust güzel bir ekio bulduğun zaman günde rahat 8-10 saat oynatır aralıksız
Tabi ücretsiz istemişsin şu an bu çok zor
Kanka online oyunlardan belkide uzaklaşmalısın zevk vermiyorsa hikayeli aksiyonlu oyunları deneyebilirsin belkiArkadaşlar selam.
24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
İşten çıkınca bunu da indireceğim.Warframe der geçerim ilk 60 saat temel görevler ona göre bak,geliştiriciler böyle söylüyor.Ben 15 saat falan kasabildim çok sarıyor.
En son god of war aldım steam'dan. Onun dışında başka oynamadım..Kanka online oyunlardan belkide uzaklaşmalısın zevk vermiyorsa hikayeli aksiyonlu oyunları deneyebilirsin belki![]()
Gta 5 roleplay geç kankaaArkadaşlar selam.
24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
?naber canim
İşten çıkınca bunu da indireceğim.
En son god of war aldım steam'dan. Onun dışında başka oynamadım..ş
Emulatör üzerinden pubg mobile oynayalım mı kirvemAynı durumdayım seninleher oyunu ultrada oynayabilecek sistem var ama oyun bulamıyorum. PUBG ve civ6 var bende şuan. PUBG steam. Atlayıp atlayıp ölüyorum zevkli oluyor
![]()
Hayatım da daha güzel ama kontrolü daha zor oyun görmedim. Adam vurana çeyrek altın hediye.İnsurgency - İnsurgency sandstrom
Kanka pvp indirip takılıyorum. Her gün başka wslik amaMetin2 oyna p2w degil![]()