soğutucuyu tam taktınız mı biraz sıkı montajlamak gerekir ve altında macun var mıydı soğutucunun yada siz sürdünüz mü
kontrol et 90 derece olması bir şeylerin eksik tam olmaması demek ben soğutucuyu tam takamadığınıza şüphe ediyorumTaktım bence termal macun
böyle bakarak anlamam çok zor ama minnacık bile değmiyorsa işlemciye tam öyle sıcaklık alırsınız
mavi ile daire içine aldığım anakartın vidaları eksik onları da takarsınız yada yükseltme vidalarını takmadınız mı sağlam olsun
Kasanın üzerinde 6 tane vida vardı atx kartlar için de öyle oluyomıuş sanırım onları taktım sadece. Bu arada tekrardan sıkıştırdım 60’da seyretti sonra 83’e fırladıböyle bakarak anlamam çok zor ama minnacık bile değmiyorsa işlemciye tam öyle sıcaklık alırsınız
bende de öyleydi sert sıktım 60 lara düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mavi ile daire içine aldığım anakartın vidaları eksik onları da takarsınız yada yükseltme vidalarını takmadınız mı sağlam olsun
bana fazla geliyor işlemci sıcaklığı sonuçta stok fan değil oKasanın üzerinde 6 tane vida vardı atx kartlar için de öyle oluyomıuş sanırım onları taktım sadece. Bu arada tekrardan sıkıştırdım 60’da seyretti sonra 83’e fırladı
boştayken kaç dereceTekrar 65’e geri düştü