Neler Yeni

Çözüldü✓ Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
OCCT test ile 75 derece görmeniz gayet normal. Bahsettiğiniz test işlemciyi dibine kadar zorlayan, tüm kaynaklarını kullanan bir test. Bu durumda en fazla 75 derece görüyorsanız hem soğutucunuz iyidir ve yerine oturmuştur hem de termal macununuz yeterlidir. Oyunlar işlemciyi bu kadar ağır yük altına sokmadığı için bu sıcaklıkları kolay kolay görmezsiniz.
evet hocam bunu unutmuşum ben çünkü sorun olsa oyunda da ısınması lazım oyunda 50 dereceyi geçmiyor işlemcim en fazla 48 gördüm ama yine de yarın mx6 süreyim eğer gelirse

Shiniori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Şahin
bende m6 kullanıyorum iade etme mercimek boyutunda işlemcinin ortasına sık gerisi soğutucuya kaldı. hadi iyi performanslar :)

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
bende m6 kullanıyorum iade etme mercimek boyutunda işlemcinin ortasına sık gerisi soğutucuya kaldı. hadi iyi performanslar :)
hocam geldi bugün sizin dediğiniz gibi yaptım sıcaklıklar baya düzeldi octt testinde bile 60 geçmiyor teşekkür ederim oyunda ise 38 derece yük altında 😍

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam geldi bugün sizin dediğiniz gibi yaptım sıcaklıklar baya düzeldi octt testinde bile 60 geçmiyor teşekkür ederim oyunda ise 38 derece yük altında 😍
Hocam dediğim gibi macun sıkıntılıymış katı macun sağlıklı değil zaten.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
Hocam dediğim gibi macun sıkıntılıymış katı macun sağlıklı değil zaten.
evet hocam mx6 daha krem gibiydi akışkandı çapraz sıktım çok iyi dağıldı aldığım braket ile sıcaklıklar aşırı düştü

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
evet hocam mx6 daha krem gibiydi akışkandı çapraz sıktım çok iyi dağıldı aldığım braket ile sıcaklıklar aşırı düştü
Bende senelerdir mx4 kullanıyorum bi türlü bitmedi 4 senedir hala akışkan. Mx6 aldım duruyor evde. Gerçekten kaliteli macun hocam ömür boyu gider yani bitene kadar .

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Buğra
Bende senelerdir mx4 kullanıyorum bi türlü bitmedi 4 senedir hala akışkan. Mx6 aldım duruyor evde. Gerçekten kaliteli macun hocam ömür boyu gider yani bitene kadar .
valla hocam cidden her kuruşuna değer resmen ağır oyunlarda 40 derece bile görmüyorum

Top Bottom