Hocam olabilir ben mx4 kullanıyorum kaç senedir 4 seneyi doldurdu nerdeyse hala sıvı macundan kaynaklı ısı diye düşünüyorumHayır hocam herşeyi eskisi gibi
kurdum tekrar bu arada macun biraz katıydı acaba ondan olabilir mi yani hamur gibiydi biraz
Hocam olabilir ben mx4 kullanıyorum kaç senedir 4 seneyi doldurdu nerdeyse hala sıvı macundan kaynaklı ısı diye düşünüyorumHayır hocam herşeyi eskisi gibi
kurdum tekrar bu arada macun biraz katıydı acaba ondan olabilir mi yani hamur gibiydi biraz
hocam baktım şimdi az sürmüşüm x şeklinde sürdüm bu sefer test yapıyorum bakalım hayırlısıHocam olabilir ben mx4 kullanıyorum kaç senedir 4 seneyi doldurdu nerdeyse hala sıvı macundan kaynaklı ısı diye düşünüyorum
Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız hocam bi problem çıkmadan.hocam baktım şimdi az sürmüşüm x şeklinde sürdüm bu sefer test yapıyorum bakalım hayırlısı
hocam test bitti şuan çok garip şekilde oyunda 48 dereceyi bile geçmiyor fakat stres testinde 75 derece oluyor sanırsam%100 kullandığı için mi oluyor termal macun değişiminden önceki ısı testini hatırlamıyorum maalesefUmarım istediğiniz sonuçları alırsınız hocam bi problem çıkmadan.
normal öyle olmasıhocam test bitti şuan çok garip şekilde oyunda 48 dereceyi bile geçmiyor fakat stres testinde 75 derece oluyor sanırsam%100 kullandığı için mi oluyor termal macun değişiminden önceki ısı testini hatırlamıyorum maalesef
hocam yayacaktım fakat macun katı ve güzel sürülmedi o yüzden x şeklinde sürdüm bir de x şeklinde sürünce heryere dağılıyor eşit şekilde videolarda75 normal, macunu x ya da top seklinde sadece ortaya degil de tamamina yayarsan daha iyi olur.
Hocam bu Arada 240 kaliteli bi soğutucu için 75 çok bence. Dark x123 ile r5 5600 ile 61 max görüyorum. Hani belki daha çok ısınıyordur 7500f ama bana göre fazla tabi işlemci belki benimkidende sıcak çalışıyordur .hocam sen mayyak mısınocc testinin ne anlama geldiğini biliyormusun. işlemcini tam yükte çalıştırır 100 den aşşa düşmez asla.
boşta ve oyundaki derecelerin çok iyiocc testi işkence testi bildiğin
şükür et haline bir sorun yok iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada söylemeyi unuttum işlemci macunu nohut büyüklüğünde koymaya gerek yok mercimek boyutunda işlemcinin ortasına bırakırsan yeterlidir.
hocam cidden mi ben de kafayı yiyorum saatlerdir niye 70 derece işlemci diye çünkü ağır oyunlarda bile 50 dereceyi geçmiyordu işlemci hatta gidip mx6 macun aldım yarın gelicek sürücem iade etsem mi acabahocam sen mayyak mısınocc testinin ne anlama geldiğini biliyormusun. işlemcini tam yükte çalıştırır 100 den aşşa düşmez asla.
boşta ve oyundaki derecelerin çok iyiocc testi işkence testi bildiğin
şükür et haline bir sorun yok iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada söylemeyi unuttum işlemci macunu nohut büyüklüğünde koymaya gerek yok mercimek boyutunda işlemcinin ortasına bırakırsan yeterlidir.
Hocam bakın önceki occt testini tam hatırlamıyorsanız kasmanın lüzumu yok ama dediğim gibi 5600le kule tipi fanla 61 üstünü görmüyorum çok ısınan bi işlemci kaldıki. Macun tarafında bi sıkıntı olabilir pompa hızı inanılmaz bi etken 100 olduğuna emin olmak lazım. Yeni macunla bi deneyin.hocam cidden mi ben de kafayı yiyorum saatlerdir niye 70 derece işlemci diye çünkü ağır oyunlarda bile 50 dereceyi geçmiyordu işlemci hatta gidip mx6 macun aldım yarın gelicek sürücem iade etsem mi acaba