Neler Yeni

Yardım Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hayır hocam herşeyi eskisi gibi
kurdum tekrar bu arada macun biraz katıydı acaba ondan olabilir mi yani hamur gibiydi biraz
Hocam olabilir ben mx4 kullanıyorum kaç senedir 4 seneyi doldurdu nerdeyse hala sıvı macundan kaynaklı ısı diye düşünüyorum

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ege
Tam oturmamış olabilir

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Buğra
Hocam olabilir ben mx4 kullanıyorum kaç senedir 4 seneyi doldurdu nerdeyse hala sıvı macundan kaynaklı ısı diye düşünüyorum
hocam baktım şimdi az sürmüşüm x şeklinde sürdüm bu sefer test yapıyorum bakalım hayırlısı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Buğra
Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız hocam bi problem çıkmadan.
hocam test bitti şuan çok garip şekilde oyunda 48 dereceyi bile geçmiyor fakat stres testinde 75 derece oluyor sanırsam%100 kullandığı için mi oluyor termal macun değişiminden önceki ısı testini hatırlamıyorum maalesef

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hakan Köksal
75 normal, macunu x ya da top seklinde sadece ortaya degil de tamamina yayarsan daha iyi olur.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Satürn
hocam test bitti şuan çok garip şekilde oyunda 48 dereceyi bile geçmiyor fakat stres testinde 75 derece oluyor sanırsam%100 kullandığı için mi oluyor termal macun değişiminden önceki ısı testini hatırlamıyorum maalesef
normal öyle olması

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Buğra
75 normal, macunu x ya da top seklinde sadece ortaya degil de tamamina yayarsan daha iyi olur.
hocam yayacaktım fakat macun katı ve güzel sürülmedi o yüzden x şeklinde sürdüm bir de x şeklinde sürünce heryere dağılıyor eşit şekilde videolarda

Shiniori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Şahin
hocam sen mayyak mısın :D occ testinin ne anlama geldiğini biliyormusun. işlemcini tam yükte çalıştırır 100 den aşşa düşmez asla.

boşta ve oyundaki derecelerin çok iyi :) occ testi işkence testi bildiğin :) şükür et haline bir sorun yok iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada söylemeyi unuttum işlemci macunu nohut büyüklüğünde koymaya gerek yok mercimek boyutunda işlemcinin ortasına bırakırsan yeterlidir.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam sen mayyak mısın :D occ testinin ne anlama geldiğini biliyormusun. işlemcini tam yükte çalıştırır 100 den aşşa düşmez asla.

boşta ve oyundaki derecelerin çok iyi :) occ testi işkence testi bildiğin :) şükür et haline bir sorun yok iyi forumlar

bu arada söylemeyi unuttum işlemci macunu nohut büyüklüğünde koymaya gerek yok mercimek boyutunda işlemcinin ortasına bırakırsan yeterlidir.
Hocam bu Arada 240 kaliteli bi soğutucu için 75 çok bence. Dark x123 ile r5 5600 ile 61 max görüyorum. Hani belki daha çok ısınıyordur 7500f ama bana göre fazla tabi işlemci belki benimkidende sıcak çalışıyordur .

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Buğra

hocam cidden mi ben de kafayı yiyorum saatlerdir niye 70 derece işlemci diye çünkü ağır oyunlarda bile 50 dereceyi geçmiyordu işlemci hatta gidip mx6 macun aldım yarın gelicek sürücem iade etsem mi acaba

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam cidden mi ben de kafayı yiyorum saatlerdir niye 70 derece işlemci diye çünkü ağır oyunlarda bile 50 dereceyi geçmiyordu işlemci hatta gidip mx6 macun aldım yarın gelicek sürücem iade etsem mi acaba
Hocam bakın önceki occt testini tam hatırlamıyorsanız kasmanın lüzumu yok ama dediğim gibi 5600le kule tipi fanla 61 üstünü görmüyorum çok ısınan bi işlemci kaldıki. Macun tarafında bi sıkıntı olabilir pompa hızı inanılmaz bi etken 100 olduğuna emin olmak lazım. Yeni macunla bi deneyin.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
OCCT test ile 75 derece görmeniz gayet normal. Bahsettiğiniz test işlemciyi dibine kadar zorlayan, tüm kaynaklarını kullanan bir test. Bu durumda en fazla 75 derece görüyorsanız hem soğutucunuz iyidir ve yerine oturmuştur hem de termal macununuz yeterlidir. Oyunlar işlemciyi bu kadar ağır yük altına sokmadığı için bu sıcaklıkları kolay kolay görmezsiniz.

Top Bottom