Arifasln
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
Yaza biteceği söyleniyor ama bilmiyorumBu salgının 3-4 aya biteceğini sanmam.
Yaza biteceği söyleniyor ama bilmiyorumBu salgının 3-4 aya biteceğini sanmam.
bak coronavirüsü olmadan önce ben okulu bıraktım açığa geçtim sonra çalıştım aldım kendş alın teriyle tek babama ekran kartı aldırdım 2 ci 1050 Ti aldım 450 tl yeAga :/ bitmesi gerek tam işler duzelcek diyorum biseyler çıkıyor bilirsiniz forumda yazılmaz da kendimi bahtı **** piyade gibi hissediyorum
2. El de çok güvenemiyorum ama ona düşüncen sanırımbak coronavirüsü olmadan önce ben okulu bıraktım açığa geçtim sonra çalıştım aldım kendş alın teriyle tek babama ekran kartı aldırdım 2 ci 1050 Ti aldım 450 tl ye
Ben onu konu sahibi yazdı sandım, isimlere dikkat etmemişim. O yüzden alıntıladım. Kusura bakmayın.Ben yaşımı yazınca sizde yaşımı yanıt olarak onu yazdınız da ondan öyle dedim kusura bakma dostum ya ?
Vallaha ben pek sanmıyorum, aşı için biraz daha süre gerekli deniyor.Yaza biteceği söyleniyor ama bilmiyorum
bence bekle babanı sıkıştırma kartdan çekse borca girer biraz bekle derimSeneye de alamam ders çalışmam lazım 12 gecicem seneye yaz
Önemli değil ?Ben onu konu sahibi yazdı sandım, isimlere dikkat etmemişim. O yüzden alıntıladım. Kusura bakmayın.![]()
Zaten onlara çok yük olmamaya caliscam 1k ya laptop girse 5.5k fln hayalindeki PC geçen lafı geçti aslında film izlerken alttan reklam geçti annem dedi işte satsan yenisini alsana babam da dedi yenisini alacak olsak 5k yı geçer dediSen al şimdi de bennyazın sana öderim de ?
Ben de 11 olacağım, benim de çok çalışmam lazım ancak boş zamanlarda stres attırabilecek bir şeyler fena olmaz. İraden güçlüyse istersen 2080 Ti içeren bir sistemin olsun, öylece oturur orada sen istediğinde oynarsın, kendine çekmez seniSeneye de alamam ders çalışmam lazım 12 gecicem seneye yaz
Aynen ben seneye 12yim staj okul vs bide üni sınavı var bu yaz baya oynamak istiyorumSeneye de alamam ders çalışmam lazım 12 gecicem seneye yaz
kardeşim üzerine alınmada herşeyi babandan beklemeTaksit çok sikmaz aslında 6 taksit yapsam her ay 1k bile ödemeyiz