8 gb cl15 ram önerisi

esan29

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
arkadaşlar merhaba kullandığım bilgisayarda 4gb ram bulunmakta ve bilgisayarım apu.
bu durumdan dolayı oyunlarda çok donma yaşıyorum ve ramimi arttırmak istiyorum
aşağıya cpu-z bilgilerimi bırakıyorum bu bilgilere uygun en fiyat performans ram önerisinde bulunursanız müteşekkir olurum :)

1654033070518.png

1654033076893.png

Apu bilgisayarlar için 1x8 değil de 2x4 alsan daha yararlı olur diye biliyorum. Apu ve laptoplarda 2 slotun kullanılması daha çok katkı sağlıyor diye hatırlıyorum. Yine de bilenler daha iyi aydınlatabilir.
Veya gücün yetiyorsa 2x8 yaparsın ve uzun yıllar boyu onları kullanırsın(Bilgisayar bileşenlerini değiştirsen bile).

Apu bilgisayarlar için 1x8 değil de 2x4 alsan daha yararlı olur diye biliyorum. Apu ve laptoplarda 2 slotun kullanılması daha çok katkı sağlıyor diye hatırlıyorum. Yine de bilenler daha iyi aydınlatabilir.
Veya gücün yetiyorsa 2x8 yaparsın ve uzun yıllar boyu onları kullanırsın(Bilgisayar bileşenlerini değiştirsen bile).
4+8 olamıyor mu?

4x8 demek istediysen evet olur niye olmasin 4x8 cek 32 gb kullan baya guzel olur
hayır hayır 4x8 değil ona gücüm yetmez 8gb ram bile çok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4+8=12 yapılabiliyorsa öyle yapmak istiyorum

ekleyebilirsin reis calisir problem olmaz mhz degerlerini ayni almaya calisirsin yeni aldigin dusuk mhz degeri olursa dusuk olan hangisiyse digeri de o mhz de calisir
amacım öyle zaten çok düşük olduğunu düşünmüyorum 4gb lik olanın o yüzden 8gb almak istedim sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani ben sadece bu şartlara uygun cl15 2400mhz ddr4 ram arıyorum

Bütçeniz nedir onu da belirtin isterseniz.
Laptop değil mi bu ? Masaüstü sistem mi?

Geri