The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,888
Pc 4.0 anakartin nasıl bir etkisi oluyor bende öyle bir şey alicam 12. Nesil işlemci için6500xt. ama pc.0.4 anakart lazım.
Pc 4.0 anakartin nasıl bir etkisi oluyor bende öyle bir şey alicam 12. Nesil işlemci için6500xt. ama pc.0.4 anakart lazım.
Sapphire gayet iyi bir marka bro. Kart iyi, diğer bileşenleri pci 4.0 alırsan bu 1650 yi falan tokatlıyor. Almassan da daha az tokatlıyor. Tam fiyat performans yani.
Ben SAPPHİRE aldım 3 . Günden coil whine sesi almaya başladım xfx te varmıdır bilmiyorumo zaman Sapphire
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
extra güç girisi var degilmi bu kartta tak çalıştır degil
Pci 4.0 yaparsan 1650 süper gücünde oluyorSapphire gayet iyi bir marka bro. Kart iyi, diğer bileşenleri pci 4.0 alırsan bu 1650 yi falan tokatlıyor. Almassan da daha az tokatlıyor. Tam fiyat performans yani.
Evet var.o zaman Sapphire
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
extra güç girisi var degilmi bu kartta tak çalıştır degil
her psu da guc kablosu varmiEvet var.
Youtubede Abdullahin çektiği detayli bir video var ona bakabilirsin.Pc 4.0 anakartin nasıl bir etkisi oluyor bende öyle bir şey alicam 12. Nesil işlemci için
Bende Asus prime h610m A4 aldım bu bakayimYoutubede Abdullahin çektiği detayli bir video var ona bakabilirsin.
Güncel, 500W ve üzeri PSU ların nerdeyse hepsinde var.her psu da guc kablosu varmi
600 watt olması lazım benimkininGüncel, 500W ve üzeri PSU ların nerdeyse hepsinde var.
Vardır ek güç girişi.600 watt olması lazım benimkinin
varda kablosu yok int ten siparis vercem o zamanVardır ek güç girişi.