48.5 numara için 1500 TL spor ayakkabı önerisi

Şu harden tipsiz geldi baya. Adidasın ayakkabılarının tipleri 600 liralık ayakkabılarla aynı gibi. Pegasus trail 3 gerçekten hakkını veriyormuş

Şu harden tipsiz geldi baya. Adidasın ayakkabılarının tipleri 600 liralık ayakkabılarla aynı gibi. Pegasus trail 3 gerçekten hakkını veriyormuş
ben de adidas'ın sadece stan smith, vs advantage ve vs pace gibi serilerini seviyorum. yoksa adidasın genel olarak koşu/spor ayakkabılarını pek kaliteli bulmuyorum

ben de adidas'ın sadece stan smith, vs advantage ve vs pace gibi serilerini seviyorum. yoksa adidasın genel olarak koşu/spor ayakkabılarını pek kaliteli bulmuyorum
Evet onlar benim de hoşuma gidiyor ikonik gibi. Hayırlı olsun bu arada ben kırmızı sevmem ama pegasus çok hoş geldi gözüme :) kara pancar rengiymiş

Allah yardımcın olsun ben 45.5 46 olarak ayakkabı bulamiyorum işin zor. Skechers aldım tabanı rahat büyük numaraları da var amazonda. Basketçilerin ayakkabıları da olabilir.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Siyah veya beyaz renk kesinlikle istemiyorum.

Nike AirForce 1 ve Nike AirMax Sequent 2 tarzındaki ayakkabıları seviyorum, onlara benzer ayakkabı önerisi yaparsanız sevinirim.

Renk önceliğim kırmızı veya mavidir.
kardeşim fırıncı küreği misin bilmiyorum ama al bu işini görür

Ekler

• yedek-parca-celik-palet-CATERPILLAR-955K-TREN-DE-RODAJE---1599090472839491816_big--20090302475...jpg
    yedek-parca-celik-palet-CATERPILLAR-955K-TREN-DE-RODAJE---1599090472839491816_big--20090302475...jpg
    50.9 KB · Hit: 52
Allah yardımcın olsun ben 45.5 46 olarak ayakkabı bulamiyorum işin zor. Skechers aldım tabanı rahat büyük numaraları da var amazonda. Basketçilerin ayakkabıları da olabilir.
Nike Pegasus Trail 3 aldım hocam. İyi-kötü bulabiliyoruz ne kadar sayılı olsalar da :D Vallahi bizi düşünen yok.

Nike Pegasus Trail 3 aldım hocam. İyi-kötü bulabiliyoruz ne kadar sayılı olsalar da :D Vallahi bizi düşünen yok.
Amazonda çok denk geldim büyük numaraya. Sanirim yurtdışında bu numaralar baya üretiliyor. Hayırlı olsun

Geri