48.5 numara için 1500 TL spor ayakkabı önerisi

Şu harden tipsiz geldi baya. Adidasın ayakkabılarının tipleri 600 liralık ayakkabılarla aynı gibi. Pegasus trail 3 gerçekten hakkını veriyormuş

Şu harden tipsiz geldi baya. Adidasın ayakkabılarının tipleri 600 liralık ayakkabılarla aynı gibi. Pegasus trail 3 gerçekten hakkını veriyormuş
ben de adidas'ın sadece stan smith, vs advantage ve vs pace gibi serilerini seviyorum. yoksa adidasın genel olarak koşu/spor ayakkabılarını pek kaliteli bulmuyorum

ben de adidas'ın sadece stan smith, vs advantage ve vs pace gibi serilerini seviyorum. yoksa adidasın genel olarak koşu/spor ayakkabılarını pek kaliteli bulmuyorum
Evet onlar benim de hoşuma gidiyor ikonik gibi. Hayırlı olsun bu arada ben kırmızı sevmem ama pegasus çok hoş geldi gözüme :) kara pancar rengiymiş

Allah yardımcın olsun ben 45.5 46 olarak ayakkabı bulamiyorum işin zor. Skechers aldım tabanı rahat büyük numaraları da var amazonda. Basketçilerin ayakkabıları da olabilir.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Siyah veya beyaz renk kesinlikle istemiyorum.

Nike AirForce 1 ve Nike AirMax Sequent 2 tarzındaki ayakkabıları seviyorum, onlara benzer ayakkabı önerisi yaparsanız sevinirim.

Renk önceliğim kırmızı veya mavidir.
kardeşim fırıncı küreği misin bilmiyorum ama al bu işini görür

Ekler

• yedek-parca-celik-palet-CATERPILLAR-955K-TREN-DE-RODAJE---1599090472839491816_big--20090302475...jpg
    yedek-parca-celik-palet-CATERPILLAR-955K-TREN-DE-RODAJE---1599090472839491816_big--20090302475...jpg
    50.9 KB · Hit: 52
Allah yardımcın olsun ben 45.5 46 olarak ayakkabı bulamiyorum işin zor. Skechers aldım tabanı rahat büyük numaraları da var amazonda. Basketçilerin ayakkabıları da olabilir.
Nike Pegasus Trail 3 aldım hocam. İyi-kötü bulabiliyoruz ne kadar sayılı olsalar da :D Vallahi bizi düşünen yok.

Nike Pegasus Trail 3 aldım hocam. İyi-kötü bulabiliyoruz ne kadar sayılı olsalar da :D Vallahi bizi düşünen yok.
Amazonda çok denk geldim büyük numaraya. Sanirim yurtdışında bu numaralar baya üretiliyor. Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,253
Üyeler
184,909
Son üye
icerman
Geri