geç cevap yazan kız?

İşin varsa sonra konuşalım yaz sohbeti bitir , o sana yazana kadar bekle yazmaz ise de boşver elbet daha iyisini bulursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana değer veriyorsa elbet yazar , vermiyorsa zaten konuşmanın anlamı yok.

bende böyle düşünmeye başladım hocam. ve taktiği uygulicam
kızın aklına gelmene izin vermiyorsun. bakmış mı bakacak mı ne yazacak diye düşünen eminim sensindir ve aklını epeyce kurcalıyordur. sen de geç yazınca bu sefer şöyle düşünücek, bu hemen dönüyordu ne oldu? ilgisi mi bitti başkası mı var bişey mi oldu diye aklında yer edineceksin. ee bunun sonucu kızın düşüncelerinde gezeceğin için senin profil bi anda yükselcek (tabi her insan için bu aynı değil. kız cidden umursamıyorsa çok üzgünüm başka kızlara yazma vaktin gelmiştir)

İşin varsa sonra konuşalım yaz sohbeti bitir , o sana yazana kadar bekle yazmaz ise de boşver elbet daha iyisini bulursun.
hocam öyle diyorum bazen tekrar dönüyor bazense ben mesaj yazana kadar dönmüyor yani bugune kadar nerdeyse hep ben konuşmayı başlattım. başlarda o yazıyordu şimdi hiç yazmıyor

kıza aklına gelmene izin vermiyorsun. bakmış mı bakacak mı ne yazacak diye düşünen eminim sensindir ve aklını epeyce kurcalıyordur. sen de geç yazınca bu sefer şöyle düşünücek, bu hemen dönüyordu ne oldu? ilgisi mi bitti başkası mı var bişey mi oldu diye aklında yer edineceksin. ee bunun sonucu kızın düşüncelerinde gezeceğin için senin profil bi anda yükselcek (tabi her insan için bu aynı değil. kız cidden umursamıyorsa çok üzgünüm başka kızlara yazma vaktin gelmiştir)
haklısınız hocam denicem

hocam öyle diyorum bazen tekrar dönüyor bazense ben mesaj yazana kadar dönmüyor yani bugune kadar nerdeyse hep ben konuşmayı başlattım. başlarda o yazıyordu şimdi hiç yazmıyor

haklısınız hocam denicem
Birisi sana nasıl davranıyorsa sende o kişiye aynı şekilde davran en doğrusu bu.

haklısınız hocam denicem
Tavsiyem 1 hafta yazmayın. 1 hafta içinde yazarsa size ilgisi vardır mutlaka. Neden yazmadın falan derse soğuk bir tavır sergile. İlgini kazanmaya çalışacaktır. Umrunda bile değilse isterse dünyanın en güzel kızı olsun posta koy. Sana kız mı yok.

Tavsiyem 1 hafta yazmayın. 1 hafta içinde yazarsa size ilgisi vardır mutlaka. Neden yazmadın falan derse soğuk bir tavır sergile. İlgini kazanmaya çalışacaktır. Umrunda bile değilse isterse dünyanın en güzel kızı olsun posta koy. Sana kız mı yok.
umarım işşe yarar bunu denicem

Çok doğru dedikleri

Kız işi boş iş hocam. Bir insan günün her saati dolu olamaz.
Yazmıyorsa zorlamanın anlamı yok, sen de yazma.
:( bu üzdü hocam nedense ben onu seviyorum. okul var fln diye düşünüyorum ama olmuyorsa bence de zorlamanın anlamı yok.

İnan 1 ay sonra kız aklında bile olmayacak.
Şu anda ileriye dönük düşünememen normal.
bilmem kızla sürekli hayaller kuruyoruz beklicem bir kaç gün artık yazarsa yararıma yazmassada yararıma olur

Geri