geç cevap yazan kız?

Verdiği cevaba asla anın da cevap verme, sana 1 saat sonra yazdıysa sen 1.30-2 saat sonra yaz.

Meşgul imajı yarat.

Kızın kafasında şöyle bir şey oluşmasın "Ne boş adam ya ne zaman mesajına dönsem anında bakıyor."

Bunun yerine şunu yapabilirsin kız ne kadar geç yazarsa sen de onun iki katı beklersin kendine zaman ayırırsın o sırada. Sonra dersin içinden aaa kız vardı falan diye. Yazarsın. Bu sefer de o sana erken döner

Sende Geç Cevap Ver Bu Kadar Basit.

bi kız neden bunu yapar?
amacı nedir sizce
Öncelikle kimseye muhtaç değilsin yazmıyorsa veya geç yazıyor ise sende geç yaz banada böyle yapıyordu kız arkadaşım bayadır mesajlarına geç yazıyorum yada yazmıyorum arıyor hemen kendii geri çek bi seviyorsa zaten ulaşır

niye ki hocam seviyorum kızı
sevgi güzel bir şey anlıyorum fakat ergen biri ile uğraşmak seni yıpratır ve değeceğini düşünmüyorum
eğer ki genelde kız böyle ise özel bir durum yoksa

sevgi güzel bir şey anlıyorum fakat ergen biri ile uğraşmak seni yıpratır ve değeceğini düşünmüyorum
eğer ki genelde kız böyle ise özel bir durum yoksa
ok

next yedeksin

Yok la ne engeli basması. Ben üstüne giderdim biraz mahcup olurdu peşimde koşardı. Klasik TC kızı. Hiç sekmez
Galiba kız benle baya oyun oynuyor hocam. Bende geç yazmaya başladım sonra o erken yazmaya başladı sonra olup olmadık yerlerde sürekli offline olmaya başladı. Bakalım kız böyle devam ederse anlicam ki beni ****** takmıyor. Biraz absürt oldu ama neyse

bi kız neden bunu yapar?
amacı nedir sizce
Görmemiştir, işi vardır, meşguldür, konuşma sarmamıştır, işine gelmiyordur, başka bir şeyle ilgileniyordur vs. vs. vs. takmayın bu kadar, ne zaman canı istiyorsa o zaman yazsın sizde öyle yapın kafanız rahat olur.

Galiba kız benle baya oyun oynuyor hocam. Bende geç yazmaya başladım sonra o erken yazmaya başladı sonra olup olmadık yerlerde sürekli offline olmaya başladı. Bakalım kız böyle devam ederse anlicam ki beni ****** takmıyor. Biraz absürt oldu ama neyse
siz en iyisi bir kaç gün hiç yazmayın. İşin sonunu öyle daha rahat anlarsınız

Geri