Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,746
Verdiği cevaba asla anın da cevap verme, sana 1 saat sonra yazdıysa sen 1.30-2 saat sonra yaz.
hiç uğraşma kanka geç yaz fln değmez boşver geç
Öncelikle kimseye muhtaç değilsin yazmıyorsa veya geç yazıyor ise sende geç yaz banada böyle yapıyordu kız arkadaşım bayadır mesajlarına geç yazıyorum yada yazmıyorum arıyor hemen kendii geri çek bi seviyorsa zaten ulaşırbi kız neden bunu yapar?
amacı nedir sizce
niye ki hocam seviyorum kızıhiç uğraşma kanka geç yaz fln değmez boşver geç
next
sevgi güzel bir şey anlıyorum fakat ergen biri ile uğraşmak seni yıpratır ve değeceğini düşünmüyorumniye ki hocam seviyorum kızı
oksevgi güzel bir şey anlıyorum fakat ergen biri ile uğraşmak seni yıpratır ve değeceğini düşünmüyorum
eğer ki genelde kız böyle ise özel bir durum yoksa
Yok hocam bende geç yazdım kız şuan hiç geç yazmıyornext yedeksin
Galiba kız benle baya oyun oynuyor hocam. Bende geç yazmaya başladım sonra o erken yazmaya başladı sonra olup olmadık yerlerde sürekli offline olmaya başladı. Bakalım kız böyle devam ederse anlicam ki beni ****** takmıyor. Biraz absürt oldu ama neyseYok la ne engeli basması. Ben üstüne giderdim biraz mahcup olurdu peşimde koşardı. Klasik TC kızı. Hiç sekmez
Görmemiştir, işi vardır, meşguldür, konuşma sarmamıştır, işine gelmiyordur, başka bir şeyle ilgileniyordur vs. vs. vs. takmayın bu kadar, ne zaman canı istiyorsa o zaman yazsın sizde öyle yapın kafanız rahat olur.bi kız neden bunu yapar?
amacı nedir sizce
siz en iyisi bir kaç gün hiç yazmayın. İşin sonunu öyle daha rahat anlarsınızGaliba kız benle baya oyun oynuyor hocam. Bende geç yazmaya başladım sonra o erken yazmaya başladı sonra olup olmadık yerlerde sürekli offline olmaya başladı. Bakalım kız böyle devam ederse anlicam ki beni ****** takmıyor. Biraz absürt oldu ama neyse