geç cevap yazan kız?

bilmem kızla sürekli hayaller kuruyoruz beklicem bir kaç gün artık yazarsa yararıma yazmassada yararıma olur
O hayalleri herkes kuruyor.
Yazmasını bekleme bile aklından çıkar. Bir süre kendine uğraşacak bir şey bul.
Azcık umursuyorsa bugün yarın yazar gerisi hikaye.
1-2 hafta yazmaz sonra çıkar bir şey yokmuş gibi yazmaya başlar o zaman da senin yazmaman gerekiyor.

O hayalleri herkes kuruyor.
Yazmasını bekleme bile aklından çıkar. Bir süre kendine uğraşacak bir şey bul.
Azcık umursuyorsa bugün yarın yazar gerisi hikaye.
1-2 hafta yazmaz sonra çıkar bir şey yokmuş gibi yazmaya başlar o zaman da senin yazmaman gerekiyor.
haklısınız hocam bencede. artık tek yapmam gereken beklemek bence her halükarda kardayim

Bence asıl sorulması gerek soru sizin neden kızın ne zaman mesaj attığı ile ilgili saat tutmanız.

@Sir Cem T-oker 'in de dediği gibi kızın bunun yapmasının bir sürü farklı sebebi olabilir belki gerçekten meşguldür, belki kızın ilgisini çekmiyorsundur veya veya bu ilerler gider.
Kızların genelde yaptığı bir şeydir karşısında erkeğin duygusal gücünü ölçmek içinde güzel bir test aracıdır.

Bir kız mesajlarına 15-20 dakika sonra dönüyor ise bu normal, 10 saat sonra dönüyor ise bu normal değildir kız da böyle yapıyor ise yerinde olsam bu kıza daha fazla enerji harcamak yerine başka bir kızla konuşurdum ayrıca 15-20 dakika sonra dönüyor ise o süre zarfında sakın ''heyyy, mesaja baksana, nerdesin??'' tarzı mesajlar atma.

Mesajınızı atın daha sonra hayatınıza devam edin bu kadar kafaya takmayın.

Bence asıl sorulması gerek soru sizin neden kızın ne zaman mesaj attığı ile ilgili saat tutmanız.

@Sir Cem T-oker 'in de dediği gibi kızın bunun yapmasının bir sürü farklı sebebi olabilir belki gerçekten meşguldür, belki kızın ilgisini çekmiyorsundur veya veya bu ilerler gider.
Kızların genelde yaptığı bir şeydir karşısında erkeğin duygusal gücünü ölçmek içinde güzel bir test aracıdır.

Bir kız mesajlarına 15-20 dakika sonra dönüyor ise bu normal, 10 saat sonra dönüyor ise bu normal değildir kız da böyle yapıyor ise yerinde olsam bu kıza daha fazla enerji harcamak yerine başka bir kızla konuşurdum ayrıca 15-20 dakika sonra dönüyor ise o süre zarfında sakın ''heyyy, mesaja baksana, nerdesin??'' tarzı mesajlar atma.

ben bir kızla mesajlaştıktan sonra onu beklerken teli uçak moduna alıp 2 saat takıldıktan sonra geliyorum. kız gelip neden bakmıyorsun yazamıyor çünkü o da geç bakıyor .d

Hocam yaptım yani mesaj atmadan bekledim naber yazdı sonra valo dayim maç bitsin yazcam dedi

Son düzenleme:
Yüklü değil ki. Ama Apex

gircez yarın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam kız yine gitti ya valo dayım dedi 30 dakika oldu yazmadı. Beni oyalıyor mu bu kız. Dc de offline
hocam bu kadar takılırsan böyle şeylere senin için iyi olmaz.

Neyin kızı hocam bu hala
İstese yazardı umursasa konuşurdu
Gir cs bak keyfine

Hocam ama yazicam diyor yazmiyor maç bitince diyor bi de. Ben ona apex oynaak dedigimde her zmn meşgul oluyor ama vali oynuyor
indir valo 5li girelim. hepimizi kız diye tanıt .d

Geri