Android Custom ROM kurmalı miyim?

kurmalısın
MIUI' ye benzeyen özellikle alttan çentikle kontrol edilebilen güzel bir rom var mı? GCAM 7.3 uyumlu olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CorvusOS nasıldır?
romlar arasında pek fark yok. kafana göre seçebilirsin

Hocam twrp yi bırakın arkadaş daha bl kilidini açmamış yeni yani bu işlerde :) Siz çok detaylandırıyorsunuz anlayamaz. Arkadaşımızı sokucam bu işlere o sağolsun bana OC konularında yardımcı oldu bende kendisine bu konuda yardımcı olacağım :)
Gece aktif misin?

Hocam bootloader kilidini şimdiden açın, onun açılması 1-2 gün sürüyordu en son, sonra arkadaş yardımcı olur inşallah. BL kilitliyken bir şey yapamazsınız.
Ben baktım 168 saat diyor. Bypass etmenin yolu varmış ama güvenilir mi bilmiyorum.

Ben baktım 168 saat diyor. Bypass etmenin yolu varmış ama güvenilir mi bilmiyorum.

Bu taktik çalışmıyor bi video buldum ama o da Snapdragon' da çalışmıyor. 168 beklemek ne ya hiç yapmam daha iyi

Araştırırken youtube' u bile bozdum
1654184752257.png

Son düzenleme:
168 saat sonra yaşayacağımızın garantisi yok :D

Hocam bu arada şimdi işlemi yaptığım anda veriler silincek mi yoksa 168 saat sonra yaptığımda mı veriler silincek?
1 haftaya kadar hayatta kalmaya çalış o kadar da zor değil. Ve evet 168 saat sonra silinecek ama her ihtimale karşı yedek alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,053
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri