Hemen x ışını gözlerimle bakıyorum koluna kardeşim (!). Buraya bile zor yazıyorsan Acil e gitmen daha mantıklı değil mi ? Doktor bile görmeden bir şey diyemez hani..kuzenimle sürüyorduk kaldırım biraz büyükmüş çarptık kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyor dayanılacak gibi değil burayada zor yazıyorum sizce kırılmışmıdır
sadece kırılırsa böyle mi hissedilir vs diye sormuştumAhan da uzmanlık alanım.
Forumdan telepatik röntgen çekerek üst ekstremite dirsek eklemi humeroradioscapular eklemin inferiorunda 2,5 x 2,5 cm çapında bir lezyona ek olarak fraktür hattıyla uyumlu bir defekt görüyorum. Geçmiş olsun.
Özetle, doktora gidip muayene olunuz.
yarın sınavım var telafilere girmek için ekstra belge verirlermi yarın gitsemAnormal bir ağrı varsa bence acile git oradan röntgen ile baksınlar belki kırıldı veya çatladı nerden bilcen benim de küçükken öyleydi bı gittim kemik çatlamış alçı yaptılar
Rapor ne işe yarıyor sanıyorsun acaba?yarın sınavım var telafilere girmek için ekstra belge verirlermi yarın gitsem
Olm kırık falan varsa hocaya bildirirsin oda bı ayar çeker herhaldeyarın sınavım var telafilere girmek için ekstra belge verirlermi yarın gitsem
acile git dostum.kuzenimle sürüyorduk kaldırım biraz büyükmüş çarptık kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyor dayanılacak gibi değil burayada zor yazıyorum sizce kırılmışmıdır