Elektri̇kli̇ Scooter'dan Düştüm

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
kuzenimle sürüyorduk kaldırım biraz büyükmüş çarptık kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyor dayanılacak gibi değil burayada zor yazıyorum sizce kırılmışmıdır

kuzenimle sürüyorduk kaldırım biraz büyükmüş çarptık kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyor dayanılacak gibi değil burayada zor yazıyorum sizce kırılmışmıdır
Hemen x ışını gözlerimle bakıyorum koluna kardeşim (!). Buraya bile zor yazıyorsan Acil e gitmen daha mantıklı değil mi ? Doktor bile görmeden bir şey diyemez hani..

bişey olduğunu sanmıyorum , bende bir keresinde omzumun üstüne düşüp incitmiştim feci şekilde 1 hafta yattım oynatamıyodum
tabi bi baktırman lazım bilemezsin

Ahan da uzmanlık alanım.

Forumdan telepatik röntgen çekerek üst ekstremite dirsek eklemi humeroradioscapular eklemin inferiorunda 2,5 x 2,5 cm çapında bir lezyona ek olarak fraktür hattıyla uyumlu bir defekt görüyorum. Geçmiş olsun.

Özetle, doktora gidip muayene olunuz.

Ahan da uzmanlık alanım.

Forumdan telepatik röntgen çekerek üst ekstremite dirsek eklemi humeroradioscapular eklemin inferiorunda 2,5 x 2,5 cm çapında bir lezyona ek olarak fraktür hattıyla uyumlu bir defekt görüyorum. Geçmiş olsun.

Özetle, doktora gidip muayene olunuz.
sadece kırılırsa böyle mi hissedilir vs diye sormuştum

Anormal bir ağrı varsa bence acile git oradan röntgen ile baksınlar belki kırıldı veya çatladı nerden bilcen benim de küçükken öyleydi bı gittim kemik çatlamış alçı yaptılar

Anormal bir ağrı varsa bence acile git oradan röntgen ile baksınlar belki kırıldı veya çatladı nerden bilcen benim de küçükken öyleydi bı gittim kemik çatlamış alçı yaptılar
yarın sınavım var telafilere girmek için ekstra belge verirlermi yarın gitsem

acile git dostum.

Kırık olsa duramazsin lafı tamamen kolpa o yüzden git doktora görün. İstediğin cevap bu. 2 kere ayağımı sakatladım biri maçta oldu maça devam bile ettim kırık çıktı diğerinde aşırı agrimasina rağmen doktor hiçbir şey yok dedi. Özetle anlamanın yolu yok.

Kırılsa duramazsin :kekw: (!) Doktora gitmen lazim herkesin aciya direnisi farkli benim arkadas bacagini kirdiginda yuriyerek hastaneye gitti

büyüyünce geçer uf olmuş

Geri