Motor ehliyeti almak

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlarza merhaba 16 yaşındayım motor ehliyeti almak istiyorum (125cc) nasıl alınıyor ücreti nedir kaç ayda alınır bilgisi olan yazabilir mi

Arkadaşlarza merhaba 16 yaşındayım motor ehliyeti almak istiyorum (125cc) nasıl alınıyor ücreti nedir kaç ayda alınır bilgisi olan yazabilir mi
Haziran dönemi kayıtları dolmamışsa bu ay içerisinde başvuru yapıp alabilirsin, teorik sınav var onu geçtikten sonra uygulama sınavı var iki sınavı da geçersen ay sonuna kadar ehliyeti almış olursun. Fiyatlandırma bölgesel değiştiğinden bir şey diyemiyorum sürücü kurslarından fiyat alabilirsin. Min. 1500 ₺ gidecektir üstü veya altı olabilir.

1650 kurs parası + 1650 de ehlıyet cıkartma car curt = 3300 bunlar butçe . 1 hafta kursa gıdıyorsun ders goruyon sonra sınava cagırıyorlar elektronık sınav ( 90 aldım ) ehlıyet cepte uygulamasından ve tıktok : canocaa takıp edebılıırsın her akşam 21.00 da yayın açar soru çözümü daha sonra dıreksıyon egıtımıne cagırırlar 1 hafta ( motor bılgın varsa debrıyajlı kullanabılırsen ) ben mesela bılmıyorum 20 gun egıtım alacam daha sonra ehlıyet verıyolar geçıcı ehlıyetın cıkana kadar sakın acemı halde trafıgın yogun oldugu yerlerde gezme ehlıyetı aldıktan sonra mumkunse yamaha honda egıtımlerı al ılerı surus ve ekıpman al kalıtelı. 2 . 5 ay oldu ehlıyete katılalı anca bıttı

canocaa​

Geri