Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,632
Ulan bir insanda hiç mi kız varlıklara güven olmaz, hepsi yoldan çıkmış... Bir kızı sevmeye kalksak konuşmaya başlıyoruz iyi hoş sohbet muhabbet derken kızın eski sevgili cv si alex ferguson kupa geçmişi gibi. Ulan hiç mi kalmadı sevilecek bir kız, hiç mi kalmadı güvenebileceğimiz bi tane kız. bu boyle gitmez aga vallahi sıkıntılı. Eskiden zeki kızlar vardı onlar aklıselimdir diyorduk avunuyorduk, şimdi zeki kız kalmamış neredeyse. hepsi sevgili işleriyle yoldan çıkmış. tamam eyvallah herkesin aşk hayatı vardır ama aşkı da oyuncak ettiler. vallahi nolcak bilemiyorum bundan 10 yıl sonra evlenilecek insan kalmayacak gibi, bakın kız demiyorum sadece, erkeklerinde geneli öyle. Her şeyi normalleştirdiler, eskiden sevdiğimize bakmaya utanırdık,, eskiden dediğim de 2 yıl maksimum zaten yasım da cok buyuk değil ama erken atıldım karı kız işine
. şimdi okulda bakıyorum her fırsatta kamera olmayan yerlerde bir çift birbirini yiyor, yahu okul kardeşim okul burası, boş sınıflar her tenefus geneleve çeviriyorlar. cidden çok yazık, yaşıtlarımdan utanıyorum... konu biraz kaydı ama umarım sorun olmaz