Kızlara güvenemiyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Ulan bir insanda hiç mi kız varlıklara güven olmaz, hepsi yoldan çıkmış... Bir kızı sevmeye kalksak konuşmaya başlıyoruz iyi hoş sohbet muhabbet derken kızın eski sevgili cv si alex ferguson kupa geçmişi gibi. Ulan hiç mi kalmadı sevilecek bir kız, hiç mi kalmadı güvenebileceğimiz bi tane kız. bu boyle gitmez aga vallahi sıkıntılı. Eskiden zeki kızlar vardı onlar aklıselimdir diyorduk avunuyorduk, şimdi zeki kız kalmamış neredeyse. hepsi sevgili işleriyle yoldan çıkmış. tamam eyvallah herkesin aşk hayatı vardır ama aşkı da oyuncak ettiler. vallahi nolcak bilemiyorum bundan 10 yıl sonra evlenilecek insan kalmayacak gibi, bakın kız demiyorum sadece, erkeklerinde geneli öyle. Her şeyi normalleştirdiler, eskiden sevdiğimize bakmaya utanırdık,, eskiden dediğim de 2 yıl maksimum zaten yasım da cok buyuk değil ama erken atıldım karı kız işine :). şimdi okulda bakıyorum her fırsatta kamera olmayan yerlerde bir çift birbirini yiyor, yahu okul kardeşim okul burası, boş sınıflar her tenefus geneleve çeviriyorlar. cidden çok yazık, yaşıtlarımdan utanıyorum... konu biraz kaydı ama umarım sorun olmaz

Anın tadını çıkar. Ciddi ilişkileri daha sonra düşünürsün.

Klasik lise. Şaşırtmadı. Üniversiteye kadar kızlarla sadece arkadaşlık ilişkisi kurun derim. Lisede sevgili işlerinden bi halt olmaz.
anı yaşamak en iyisi hocam
Hangi yaş grubu 15 yaş falansa gayet normal
14 15 16 yaş grubu
Anın tadını çıkar. Ciddi ilişkileri daha sonra düşünürsün.
bundan gayrı öyle yapacağım
Sende ye kanki :d
Bundan böyle en çok ben yiyeceğim :)

Bundan böyle en çok ben yiyeceğim :)
He bende 18'im. Sene başı 4 senelik ilişkim bitti. Şuan öylesine takıldığım kızlar var. Ya umursamayı bırakınca su gibi akıp gidiyor. Yiyişmek için söylemiyorum bunu. Çok fazla ciddiyet aramamak lazım bu zamanda.

He bende 18'im. Sene başı 4 senelik ilişkim bitti. Şuan öylesine takıldığım kızlar var. Ya umursamayı bırakınca su gibi akıp gidiyor. Yiyişmek için söylemiyorum bunu. Çok fazla ciddiyet aramamak lazım bu zamanda.
Bencede öyle hocam, umursamayi bırakınca gerisi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spor yapın kardeşim spor deathlift yap geçer misali :D
Bu yaz Allah'ın izniyle Biraz fit olmaya çalışacağız hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,171
Üyeler
187,944
Son üye
alperenoz
Geri