kodlamaya başlıyacak yardım

arda2121

80+
Reaksiyon skoru
16
şimdi öncelikle paython ve c# arasındayım ama sanırım c# ile hem uygulama hem oyun hem web sitesi yapılıyormuş paythonda böyle bişey varsa ondanda başlıyabilirm nerden başlamam lazım youtuba veya başka bir yerde bildiğiniz varmı help

phyton daha cok yapay zeka icin kullaniliyor. web sitesi yapmak icin de kullanılabilir ama yaygin degil pek oyun icin zaten kullanilmiyor. oyun icin unreal engine ve unity 3d kullanilir web site php popülerliğini yitirse de kullaniliyor javascript , mvc .net c# kullanılır.
c# basliyabilirsin işini rahatlıkla görür.

phyton daha cok yapay zeka icin kullaniliyor. web sitesi yapmak icin de kullanılabilir ama yaygin degil pek oyun icin zaten kullanilmiyor. oyun icin unreal engine ve unity 3d kullanilir web site php popülerliğini yitirse de kullaniliyor javascript , mvc .net c# kullanılır.
c# basliyabilirsin işini rahatlıkla görür.
peki kimden veye nerden başlayabilirm bilgin varsa

javascript başla, py ile uğraşma beklentini büyüt

Btk akademiye kaydol ücretsiz öğrenb

Sokaktaki vatandaşa akıl danıştığında kafan daha da karışır. Herkes başka bir şey söyler. Ne istediğini ve neden istediğini kendin bileceksin. Veya kendin araştıracaksın. Önünde İntenet gibi uçsuz bucaksız bir veri yığını var.
Bu kadar çok kaynak varken başkalarına neden danışıyorsun? Programlama dersleri yaz google veya yandex e, bir sürü kaynak çıkar karşına.

Kullanım açısından en kolayı Microsoft Small Basic. Ama bir aşamadan sonra bütün programlama dilleri zorlaşır.

Kod yazımı açısından Cool Basic daha kolay. Programlama aracı olarak ama biraz zorlar.

Hepsini dene ve kendin seç neyi uygun bulduğunu. Python ise söylenelerin aksine zor bir dil. Çabuk bıktırır adamı.

peki kimden veye nerden başlayabilirm bilgin varsa
btkakademi ücretsiz veriyor zaten udemy aynı veya benzer kursu parayla satıyor. btk akademi öğren kendini googlede arama yaparak geliştir. sadece eğitim videolarıyla bir yere kadar öğrenirsin. youtubede dersten ziyade programlar yapan var site yapanlar var. onlara temeli attıktan sonra nasıl yaptıklarına bakabilirsin önce eğitim videolarını bitir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri