soru çözerken sıkılıyorum

2 deneme gunde ve meb in il il attigi ornek sorular genelde sozel full mat haric her sey full mat 1 2 b veya y ama usenmesem o kalan sorularida bos birakmayacagim

Ben de soru çözerken sıkılıyordum çözümü basit ama. Ben LGS'ye çalışırken sorunu şu şekilde hallettim;

Soru çözmedim ders çalışmadım!

Arkadasim var ve hic calismadi bu 2 haftaya kadar ailesi steelseries ekipman alcam dedi full en iyilerinden zaten pc si var cocuk daha 1 hafta olmadi 260tan 380 katladi suan 420 aliyor ama daha cok artacagini sanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneme puanların kaç?
460 in altina sayili indim en dusuk hastaydim ve 432 aldim max 500 aldigim var

Ortalama 460 480 dim ama son zamanlar o da artti yapabili miyim sizce

Arkadasim var ve hic calismadi bu 2 haftaya kadar ailesi Steelseries ekipman alcam dedi full en iyilerinden zaten PC si var cocuk daha 1 hafta olmadi 260tan 380 katladi suan 420 aliyor ama daha cok artacagini sanmam

460 in altina sayili indim en dusuk hastaydim ve 432 aldim max 500 aldigim var
ben 450 fln alsam iyi diye düşünüyodum aga sen naptın 500 ne

biliyorum ki hepninz benden büyüksünüz ve bu sınav döneminden geçmişsinizdir(LGS) 2 hafta kaldı ve benim gittikçe soru çözme isteğim gidiyor müzik dinliyorum yine olmuyor varsa taktikleriniz alırım.
ben de üni sınavına giricem çalışmak gelmiyor içimden

Ben bugunden sonra asiliyorum beyler 2 hafta buralarda olmazsam sasirmayin belki aralarda girerim

Gaza geldim beyler sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum

Benim kuzenim gireli 2 veya 3 yil oluyor ve cok ama cok calistigini soylediler teyzemler annemler falan ama 380 almisti

Lgs nin ilk senesi mi ne girmisti

Ben bugunden sonra asiliyorum beyler 2 hafta buralarda olmazsam sasirmayin belki aralarda girerim

Gaza geldim beyler sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum

Benim kuzenim gireli 2 veya 3 yil oluyor ve cok ama cok calistigini soylediler teyzemler annemler falan ama 380 almisti

Lgs nin ilk senesi mi ne girmisti
ya ben şey diyodum küçükken bizim zamanımıza teog kalmaz daha bela bişey çıktı şimdi başımıza

Tek yapman gereken azicik ezber
Ve islem onceligine dikkat

Kuzenlerim 2 kardes teki teog a girmisti az calisarak 489 aldi dieri lgs manyak calisti 380 aldi iste

Tek yapman gereken azicik ezber
Ve islem onceligine dikkat

Kuzenlerim 2 kardes teki teog a girmisti az calisarak 489 aldi dieri lgs manyak calisti 380 aldi iste
aynen yada şey değildir fln altını çizme sadece :)

ona dikkat etmek

tavsiyem özellikle sayısalda ilk fene başlamanız bizim sene girenler bilir (ilk sene) matematikten feni yetiştiremeyen çoktu mat net de 1.20 gibi birşeydi ben 14 mat neti sayesinde yüzde 4 e girdim ayrıca sadece test çözmeyin birazda gevşemeye çalışn

Hocam ne şanslısınız,İnşallah hafız olabilirsiniz.

amin hocam çok istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri