louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,164
int hızım normal pc ve telde her şeye tak tak giriyor ama bugün sabahtan beri donanım arşivde her şey geç yükleniyor bende sizde de aynı mı ?
Değil.sizde de aynı mı ?
ben de neden problem var anlamadım sadece DA forumda böyle youtube vb her şey stabilDeğil.
Bu tarz şeyleri profiline yaz ve adminleri etiketle sana dönüş yaparlarben de neden problem var anlamadım sadece DA forumda böyle youtube vb her şey stabil
tamamdır teşekkürler deneyim biBu tarz şeyleri profiline yaz ve adminleri etiketle sana dönüş yaparlar
Yok.int hızım normal pc ve telde her şeye tak tak giriyor ama bugün sabahtan beri donanım arşivde her şey geç yükleniyor bende sizde de aynı mı ?
Bendede öyle aç kapat yapınca düzeliyor.int hızım normal pc ve telde her şeye tak tak giriyor ama bugün sabahtan beri donanım arşivde her şey geç yükleniyor bende sizde de aynı mı ?
Ben ilginc bir sekilde yasamaya basladım bazen ağırlasıyor.int hızım normal pc ve telde her şeye tak tak giriyor ama bugün sabahtan beri donanım arşivde her şey geç yükleniyor bende sizde de aynı mı ?
Hayır sıkıntı yokint hızım normal pc ve telde her şeye tak tak giriyor ama bugün sabahtan beri donanım arşivde her şey geç yükleniyor bende sizde de aynı mı ?