hangi liseye gitmeliyim?

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
714
sabah lgsye girdim cevaplar gelmiş 2021 puanına göre 341 puan 17 dilim çıkıyor istanbul arnavutköydeyim hangi liseyi tercih etmeliyim obp okulları var ilçe dışında okuyabilirim yazılım okumak istiyorum önerileriniz nelerdir

anadolu

bugün ben de girdim. Aşırı heyecanlandım ki hayatımdaki en büyük sınav olması bunun önemli bir etkisi oldu. Bu kadar kolay sınavda 463 puan çıkıyor. Muhtemelen liselerin dilimleri baya bir artacak. En iyisi 30 Hazirandan sonra yorum yapmak.

sabah lgsye girdim cevaplar gelmiş 2021 puanına göre 341 puan 17 dilim çıkıyor istanbul arnavutköydeyim hangi liseyi tercih etmeliyim obp okulları var ilçe dışında okuyabilirim yazılım okumak istiyorum önerileriniz nelerdir
Üniversite okumak aklından yoksa şimdiden istediğin güzel bir meslek lisesine git ama ben üniversite okuyacağım sınavlarından da üstesinden gelebilirim diyorsan yani kısacası çalışmayı seviyorsan anadolu lisesine git.

Kanka okul puanın kaç güzel bir anadolu lisesine git puanın yettiği kadar asıl olay lise zaten çalışırsan istediğin bölüme gidersin

bugün ben de girdim. Aşırı heyecanlandım ki hayatımdaki en büyük sınav olması bunun önemli bir etkisi oldu. Bu kadar kolay sınavda 463 puan çıkıyor. Muhtemelen liselerin dilimleri baya bir artacak. En iyisi 30 Hazirandan sonra yorum yapmak.
dilimlerin artıcağından emin misin

2021'e göre hesaplama kanka. Ben 3 sene önce girdim. 450 puan ile %4.3'e girdim. Ondan önceki sene %4.3 380-390 falandı. Puanların açıklamasını bekle.

kanka fen lisesi geçen sene %2 ile aldıysa bu sene sınav kolay olduysa herkes yapacağı için dilim %1 olur
sonuçları bekleyip tercih yapmak daha mantıklı olur teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,838
Üyeler
186,385
Son üye
rales
Geri