İtopya hazır sistemm

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
18000
Selamın aleyküm beyler itopyanın bugün iki tane hazır sistem indirimi var birisi DH-LİON diğeri ALPHA-RULES sizde hangisini tercih etmeyelim yada tercih ettiğimde değiştirmem gereken bi parça var mı oyun için arıyorum kasayı yada Abdullah abi 1 ay içinde sistem çıkarır mı sizde aciliyetim yok kasa almak için yardımcı olursanız sevinirim

Link atarsan daha iyi olur

Selamın aleyküm beyler itopyanın bugün iki tane hazır sistem indirimi var birisi DH-LİON diğeri ALPHA-RULES sizde hangisini tercih etmeyelim yada tercih ettiğimde değiştirmem gereken bi parça var mı oyun için arıyorum kasayı yada Abdullah abi 1 ay içinde sistem çıkarır mı sizde aciliyetim yok kasa almak için yardımcı olursanız sevinirim
Fiyatlar biraz yüksek gibi ama dolar kurunun da duracağı yok gibi gözüküyor. Böyle ilerlerse fiyatları bu seviyede görmemiz bile zor olabilir ama madem acelen yok kanalların işbirliği ile çıkardığı sistemleri beklemek daha mantıklı olabilir senin için.

Pahalılar

Dolardan emin olamadığım için korkuyodum bende bekleme taraftarıyım ama kur hiç durmuyor sonra pişman olmayım diye bu seçenekleri mecbur kıldım ama herkes aynı fikirde beklemek en iyisi o zaman hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Geri