- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,700
Geçen aynı mevzu Sniper Elite 5 oyununda da oldu.Özel fiyatlamayı hala yanlış fiyat sananlar varAlan alsın bitince mumla ararsınız bu fiyatları.
Sonuç:
Geçen aynı mevzu Sniper Elite 5 oyununda da oldu.Özel fiyatlamayı hala yanlış fiyat sananlar varAlan alsın bitince mumla ararsınız bu fiyatları.
horizan da ne olmuştu ki hocammuhtemelen horizon ve sniper elite de olan aynı mevzu olacak ben aldım harika gözüküyor
şu an bunu alsam. fiyatı yükseldiğinde iade etsem bana aldığım fiyattan mı geri gönderirler yoksa güncel olandan mı?yüksek ihtimalle bir yanlışlık sonucu şu anda 92 TL'den satılıyor. Kaçırmayın derim.
The Callisto Protocol: https://store.steampowered.com/app/1544020/The_Callisto_Protocol/
Alıntıyı görüntüle
aldığın fiyattanşu an bunu alsam. fiyatı yükseldiğinde iade etsem bana aldığım fiyattan mı geri gönderirler yoksa güncel olandan mı?
oynayabileceğim tarzda değil yoksa alırdım ama keşke güncel fiyattan iade edilebilseydialdığın fiyattan
öyle olsa idi bütün paramı bu oyuna basardım iyi de kar yapardımoynayabileceğim tarzda değil yoksa alırdım ama keşke güncel fiyattan iade edilebilseydi![]()
bende cs go da bıçak almak için uğraşıyorum daöyle olsa idi bütün paramı bu oyuna basardım iyi de kar yapardım![]()
Hakkınız olmayan paraya nasıl göz dikmeye bayılıyor insanlar anlam veremiyorum. Bence siz deneyin, belki steam ***** falandır.oynayabileceğim tarzda değil yoksa alırdım ama keşke güncel fiyattan iade edilebilseydi![]()