(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
Modları indirebileceğim en iyi site ve kullandığınız bu mod olmazsa olmaz dediğiniz modları önerebilirsiniz 
Steam atölyeModları indirebileceğim en iyi site ve kullandığınız bu mod olmazsa olmaz dediğiniz modları önerebilirsiniz![]()
ets2.lt ve tarihin en iyi map modu promodsModları indirebileceğim en iyi site ve kullandığınız bu mod olmazsa olmaz dediğiniz modları önerebilirsiniz![]()
Dediğiniz mapı atar mısınız hocam?ets2.lt ve tarihin en iyi map modu promods
Hocam onları nasıl indirebilirim yönlendirir misiniz?fizik modu
bide ışık modu olunca iyi olur bence
Butün dlcler var mı haritalar google ye promods yaz çıkarDediğiniz mapı atar mısınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onları nasıl indirebilirim yönlendirir misiniz?
Ets2.lt siteye giriş yapıp indirebilirsin. Promods u Google a yaz direkt çıkıyor ama tüm harita dlc leri olmalı diye hatırlıyorum.Dediğiniz mapı atar mısınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onları nasıl indirebilirim yönlendirir misiniz?
Maalesef hocam hiç bir dlc yok.Butün dlcler var mı haritalar google ye promods yaz çıkar
Dlcler yok hocamEts2.lt siteye giriş yapıp indirebilirsin. Promods u Google a yaz direkt çıkıyor ama tüm harita dlc leri olmalı diye hatırlıyorum.
Modların nasıl yapıldığına da youtube dan bakmalısın. Pc de olmadığım için bir şey söylemem şu anda.
Dlcler yoksa oynayamazsın sadece promods için geçerli değil diğer harita modları da dahilMaalesef hocam hiç bir dlc yok.
Zamanında almamıştım uçmuş gitmiş şuan.
Ama ucuz ve güzel olursa alabilirim belki.
Hocam bu dlclerin hepsi mi lazım?Dlcler yoksa oynayamazsın sadece promods için geçerli değil diğer harita modları da dahil
1800Tl hepsiHocam bu dlclerin hepsi mi lazım?
Hepsi ne kadar tutar bana![]()
Harita dlcleri lazım sadeceHocam bu dlclerin hepsi mi lazım?
Eskiden ne kadardı peki ne kaybettiğimi öğreniyim de üzüleyim az1800Tl hepsi![]()
O manada sormuştum zaten hocam.Harita dlcleri lazım sadece
Düz aldığında 873 ₺ tüm haritalar.Hocam bu dlclerin hepsi mi lazım?