Itopya magazadan teslim

Toplayıcı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Arkadaslar merhaba ben dunde actigim konuda belirtmistim ama monitor alacagim fakat gozum bir seye carpti.
Google a yazinca magazadan teslim var diyor yani ben monitor alirsam oradan alabilecek miyim yoksa kargo mu

Ekler

• Ekran Görüntüsü (6).webp
    Ekran Görüntüsü (6).webp
    53 KB · Hit: 205
Arkadaslar merhaba ben dunde actigim konuda belirtmistim ama monitor alacagim fakat gozum bir seye carpti.
Google a yazinca magazadan teslim var diyor yani ben monitor alirsam oradan alabilecek miyim yoksa kargo mu
telefondan arayıp iletişime geçin mağazaları açıksa gidip teslim alabilirsiniz bir monitör için 3-5 gün beklemeyin

Aradim da acmadilar tekrar denerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm eger yoksa ve monitor bozuk cikarsa cok sikinti yasar miyim iade sureci fln
çalışma saatlerinde baktığımda pztesi salı kapalı diğer günler açık gösteriyor kuvvetli ihtimal açıktır

çalışma saatlerinde baktığımda pztesi salı kapalı diğer günler açık gösteriyor kuvvetli ihtimal açıktır
Insallah gecen haftada oyle yaziyordu acilmamisti ya.

aradığınız ürünü hepsiburada trendyol gibi sitelere baktığınızmı hepsiburada +1 hızlı ürün teslim ediyor
Evet ama oralara cok guvenemiyorum teslim alabilecegim bir yer ariyorum bir de alacagim urun itopyada indirimde.

Evet ama oralara cok guvenemiyorum teslim alabilecegim bir yer ariyorum bir de alacagim urun itopyada indirimde.
hepsiburada trendyol itopyadan daha güvenilir ürünününde arıza çıktığında veya iade etmek istediğinde karşında muhattap bulabilirsin.

hepsiburada trendyol itopyadan daha güvenilir ürünününde arıza çıktığında veya iade etmek istediğinde karşında muhattap bulabilirsin.
Yani bilmiyorum dedigim gibi teslim alabilecegim bir yer olsun isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,592
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri