❌İndirim Bitti! LG 23.8″ IPS 1MS 144MHZ 1,999.00₺

bugün açılmış mağazları, monitör mağazada da indirimdeymiş, yarın gidip alsam mı çok kararsız kaldım
Al sat yaparsin kullanmasan bile baya karli ben vg249q almistim 1 saat önce onu almasam direk bunu yapistirmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörde hoperlör var mı? bir de aoc c24g1'den geçilir mi buna
Gecilir gecilmesine de sizdeki monitorun kontrast , srgb gamutu ve parlaklik orani daha yüksek. Fakat lgnin tepkime süresi aşırı düşük ghosting neredeyse yok denecek kadar az. Ancak diger özelliklerden biraz feragat edilmis

Al sat yaparsin kullanmasan bile baya karli ben vg249q almistim 1 saat önce onu almasam direk bunu yapistirmistim

Gecilir gecilmesine de sizdeki monitorun kontrast , srgb gamutu ve parlaklik orani daha yüksek. Fakat lgnin tepkime süresi aşırı düşük ghosting neredeyse yok denecek kadar az. Ancak diger özelliklerden biraz feragat edilmis
aoc ayaklar çok büyük, çok rahatsız ediyor, üstelik hoperlörüm yok, hoperlör varsa bunda benim için baya iyi olur

aoc ayaklar çok büyük, çok rahatsız ediyor, üstelik hoperlörüm yok, hoperlör varsa bunda benim için baya iyi olur
Lgnin ayaklari da bayagi buyuk yanliz fark pek olmaz hoparlor vardi diye hatirliyorum lgde. incelemelerine bakabilirsiniz fakat pek tatmin etmez. Youtube felan izlerken ise yarar

1654994789900.png

Lgnin ayaklari da bayagi buyuk yanliz fark pek olmaz hoparlor vardi diye hatirliyorum lgde. incelemelerine bakabilirsiniz fakat pek tatmin etmez. Youtube felan izlerken ise yarar
1654995165019.png

1654995204512.png

LG'nin ayakları çok daha küçük gözüktü bana, aoc masayı kaplıyor mousepad falan sığmıyor

hoperlör yokmuş galiba, babama sorayım yarın müsaitse gidip alacağım mağazadan

al sat için havale eft şeklinde sipariş geçtim muhtemelen pazartesi kontrolü sağlanır dimi ?

yüksek ihtimal bende ilk kez alışveriş yapıyorum buradan
1 tane mi aldınız
kaç tane alayım ya :)) motorun benzin parasını çıkarsa bana kafi bankadan fast olarak atıcam satılır muhtemelen neredeyse 1000 lira daha uygun fiyat 2250 desem herkes kazansın işte :)

kaç tane alayım ya :)) motorun benzin parasını çıkarsa bana kafi bankadan fast olarak atıcam satılır muhtemelen neredeyse 1000 lira daha uygun fiyat 2250 desem herkes kazansın işte :)
hayırlı olsun

milleti tokatlayıp gitmezler dimi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri