wake up to reality
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
monitörde hoperlör var mı? bir de aoc c24g1'den geçilir mi buna
Al sat yaparsin kullanmasan bile baya karli ben vg249q almistim 1 saat önce onu almasam direk bunu yapistirmistimbugün açılmış mağazları, monitör mağazada da indirimdeymiş, yarın gidip alsam mı çok kararsız kaldım
Gecilir gecilmesine de sizdeki monitorun kontrast , srgb gamutu ve parlaklik orani daha yüksek. Fakat lgnin tepkime süresi aşırı düşük ghosting neredeyse yok denecek kadar az. Ancak diger özelliklerden biraz feragat edilmismonitörde hoperlör var mı? bir de aoc c24g1'den geçilir mi buna
aoc ayaklar çok büyük, çok rahatsız ediyor, üstelik hoperlörüm yok, hoperlör varsa bunda benim için baya iyi olurAl sat yaparsin kullanmasan bile baya karli ben vg249q almistim 1 saat önce onu almasam direk bunu yapistirmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gecilir gecilmesine de sizdeki monitorun kontrast , srgb gamutu ve parlaklik orani daha yüksek. Fakat lgnin tepkime süresi aşırı düşük ghosting neredeyse yok denecek kadar az. Ancak diger özelliklerden biraz feragat edilmis
Lgnin ayaklari da bayagi buyuk yanliz fark pek olmaz hoparlor vardi diye hatirliyorum lgde. incelemelerine bakabilirsiniz fakat pek tatmin etmez. Youtube felan izlerken ise yararaoc ayaklar çok büyük, çok rahatsız ediyor, üstelik hoperlörüm yok, hoperlör varsa bunda benim için baya iyi olur
Lgnin ayaklari da bayagi buyuk yanliz fark pek olmaz hoparlor vardi diye hatirliyorum lgde. incelemelerine bakabilirsiniz fakat pek tatmin etmez. Youtube felan izlerken ise yarar
kaç tane alayım yayüksek ihtimal bende ilk kez alışveriş yapıyorum buradan
1 tane mi aldınız
hayırlı olsunkaç tane alayım ya) motorun benzin parasını çıkarsa bana kafi bankadan fast olarak atıcam satılır muhtemelen neredeyse 1000 lira daha uygun fiyat 2250 desem herkes kazansın işte
![]()
hoparlör yok. Alacak olanlar kaçırmasın pivot olan modelini kullanıyorum 1 seneyi geçti çok memnunum.hoparlor vardi diye hatirliyorum lgde