Dün başlayan düşüşten kaçamayan var mı?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
479
bence son yıldırma operasyonu herkesi daha bıktıramamışlar belli ki YTD

mahvolduk nasıl kacabiliriz ki 5x yapacak ki anca kafa kafaya gelsin paramız ..
Allah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda spotta olan Kaldıraca giren likit

Allah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostum

ne sen sor ne ben soyleyim 8 aydır iceride bıraktı bizi daha cok meteverse ağırlıklı alice,mana,mbox,ygg,sand ağırlıklı

Ortalama kripto "para" "sahibi" :kekw::kekw::kekw:

ne sen sor ne ben soyleyim 8 aydır iceride bıraktı bizi daha cok meteverse ağırlıklı alice,mana,mbox,ygg,sand ağırlıklı
ah be kankam hepsi düştü biliyorum ama meta dan hep uzak durdum zararını minimize ettiğin an çık geleceği olanlara yönel

kaldıraca giren duman oldu ben valla dydx mina aldım uzzun vadeli tutuyorum elimde dursun elime mi yapışacak trader değilim yükselince satayım düşünce alayım

kaldıraca giren duman oldu ben valla dydx mina aldım uzzun vadeli tutuyorum elimde dursun elime mi yapışacak trader değilim yükselince satayım düşünce alayım
en iyisi ama düşerken satıp tekrar alıp sayını arttırabilirsin. dikkatli olarak tabi.
uzun vadeli alışlarda psikoloji bozulmasın diye tl kısmını kapattım adet sayıma bakıyorum sadece iyi geliyor :D

ah be kankam hepsi düştü biliyorum ama meta dan hep uzak durdum zararını minimize ettiğin an çık geleceği olanlara yönel
işte asıl geleceği olan meta birde alice coin oyunu cıkacak bu ay bildigim kadarıyla en buyuk spot cuzdan ondan zaten 28 zirvesi olan coin ortalaması 18 ortalamadan 10 yaptık al sat ekle cıkar derken anca bu kadar cektik dibe fakat hep dusuyor az once %5 duzeltme yaptı bakalım ath geldi mi en cok meta lar yukseliyor da zarar cıksada bıraksak su meledi enflasyonda ezildi gitti zaten 8 ay once ne alsak daha cok kazanırdık ana para kurtarsak yeter derdindeyiz tek teselli dolar ortalaması

en iyisi ama düşerken satıp tekrar alıp sayını arttırabilirsin. dikkatli olarak tabi.
uzun vadeli alışlarda psikoloji bozulmasın diye TL kısmını kapattım adet sayıma bakıyorum sadece iyi geliyor :D
kral tradeden anlamam düşüyor diye satarım bakarım yükselmeye başlar sonra naptım diye evde 2 gün düşünürüm dizimi döverim bilmediğim işi yapmamayı piyasaya başlarken öğrenmiştim

An itibariyle son 1.5 yılın en düşük seviyesini gördü. 26.285. Daha da düşebilir. Neden milleti yıldırmaya çalışıyorlar amaçları ne? Hacim azalacak, talep düşecek.

Bence bu olaylar yıldırma değil.kim para kazandığı yerdeki insanları kaçırmak ister?.bir tarafta savaş diğer tarafta Amerika’nın faiz arttırımı bir tarafta luna coin olayı birde ethereum’un kazımının bitmesi haberleri.insanlar başka yatırım araçlarına yöneliyor.petrol,gıda,altın vs.yani elle tutulur birşeyler arıyorlar.yakında dahada düşeceğini düşünüyorum.

dxy diğer ülkelerin gözüne batmaya başladı avrupa hiç hoşnut değil bu durumdan biden fed i sıkıştırmak zorunda kalacak çünkü ihracatları kalmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,317
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri