Bilgici Bilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
bence son yıldırma operasyonu herkesi daha bıktıramamışlar belli ki YTD
Allah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostummahvolduk nasıl kacabiliriz ki 5x yapacak ki anca kafa kafaya gelsin paramız ..
ne sen sor ne ben soyleyim 8 aydır iceride bıraktı bizi daha cok meteverse ağırlıklı alice,mana,mbox,ygg,sand ağırlıklıAllah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oda spotta olan Kaldıraca giren likit
Ortalama kripto "para" "sahibi"Allah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostum
ah be kankam hepsi düştü biliyorum ama meta dan hep uzak durdum zararını minimize ettiğin an çık geleceği olanlara yönelne sen sor ne ben soyleyim 8 aydır iceride bıraktı bizi daha cok meteverse ağırlıklı alice,mana,mbox,ygg,sand ağırlıklı
kaldıraca giren duman oldu ben valla dydx mina aldım uzzun vadeli tutuyorum elimde dursun elime mi yapışacak trader değilim yükselince satayım düşünce alayımAllah yardımcınız olsun yıldırmaya çalışıyorlar valla ben bile az zararla yırttım sonra düşüş yavaşlayınca yine aldım o an dışarda olan maf oldu dün toplam 1k kaybettim sadece 2 dakika kaçırdığım için düzelir diye bekleyen yüzde 10 kaybetti en az altcoinde üzülüyorum insanların mağduriyetini görünce senin sepette neler var dostum
en iyisi ama düşerken satıp tekrar alıp sayını arttırabilirsin. dikkatli olarak tabi.kaldıraca giren duman oldu ben valla dydx mina aldım uzzun vadeli tutuyorum elimde dursun elime mi yapışacak trader değilim yükselince satayım düşünce alayım
işte asıl geleceği olan meta birde alice coin oyunu cıkacak bu ay bildigim kadarıyla en buyuk spot cuzdan ondan zaten 28 zirvesi olan coin ortalaması 18 ortalamadan 10 yaptık al sat ekle cıkar derken anca bu kadar cektik dibe fakat hep dusuyor az once %5 duzeltme yaptı bakalım ath geldi mi en cok meta lar yukseliyor da zarar cıksada bıraksak su meledi enflasyonda ezildi gitti zaten 8 ay once ne alsak daha cok kazanırdık ana para kurtarsak yeter derdindeyiz tek teselli dolar ortalamasıah be kankam hepsi düştü biliyorum ama meta dan hep uzak durdum zararını minimize ettiğin an çık geleceği olanlara yönel
kral tradeden anlamam düşüyor diye satarım bakarım yükselmeye başlar sonra naptım diye evde 2 gün düşünürüm dizimi döverim bilmediğim işi yapmamayı piyasaya başlarken öğrenmiştimen iyisi ama düşerken satıp tekrar alıp sayını arttırabilirsin. dikkatli olarak tabi.
uzun vadeli alışlarda psikoloji bozulmasın diye TL kısmını kapattım adet sayıma bakıyorum sadece iyi geliyor![]()