❌İndirim Bitti! Msi mag coreliquid 360r v2 1849tl

Nzxt kalitledir en azindan 360ligi cok pahaliydi yoksa bende alir suanda oldugu gibi düşünmezdim sorun olacak mi vs diye
bu nasıl peki aura sync üzerinden kontrol etmek istiyorum

Hayır kronik sorunlu değil. V1 Modeli sorunluydu. piyasadan toplattırdılar. V2 modelini piyasaya sürdüler düzelttikten sonra.
Senin hatirlatmanla borç harç bisiler yapip 2049tlye aldim sence onu iptal etsem ne kadar sürede gecer karta bunu almaya çalışsam

R5 5600X için kullanmalı mıyım sizce? Overlock vs yapılmadıkça. Şuan stock fan var

R5 5600X için kullanmalı mıyım sizce? Overlock vs yapılmadıkça. Şuan stock fan var
Gereksiz.
Bu yeter.
Veya bu. hem macuna fazla para vermemiş olursunuz.

Gereksiz.
Bu yeter.
Veya bu. hem macuna fazla para vermemiş olursunuz.
Kasa mesh değil (Gamepower War Cry) o yüzden sıvı soğutucuya yönelmeyi düşünmüştüm hocam. Odada klima da yok yeterli olur mu.

Kasa mesh değil (Gamepower War Cry) o yüzden sıvı soğutucuya yönelmeyi düşünmüştüm hocam. Odada klima da yok yeterli olur mu.
Yani, garip kondisyonlar. normalde yetiyor mesh kasalarda çok rahat ama, sıvı soğutma almanı önermem o işlemci için. gereksiz masraf bana göre.
Ama attığım iki soğutucuda kasana sığmaz. bu yüzden büyük ihtimalle sıvı soğutucuya kalacaksın.

Yani, garip kondisyonlar. normalde yetiyor mesh kasalarda çok rahat ama, sıvı soğutma almanı önermem o işlemci için. gereksiz masraf bana göre.
Ama attığım iki soğutucuda kasana sığmaz. bu yüzden büyük ihtimalle sıvı soğutucuya kalacaksın.
Kasayı alırken,soğutucu kısmını hesaba katmamıştım ebat olarak. Malesef sıvı soğutma tek tercih gibi görünüyor. Teşekkür ederim yardım için.

Kasayı alırken,soğutucu kısmını hesaba katmamıştım ebat olarak. Malesef sıvı soğutma tek tercih gibi görünüyor. Teşekkür ederim yardım için.
aynı sorunu bende yaşıyorum, aynı kasa var ikimizde de. lakin kasanın içinden çıkan aparatlarla çözülüyor gibi problem, 1-1,5 cm fln daha arttırıyor desteklenen 140mm olan cpu soğutucu yüksekliğini. bu yöntemle gamepower windrunner sığıyor, birisi de dark rock pro 4 sığdırmış. se 224 xt alıcam galiba. termal macunu sürmeden denerim sığıyormu diye sığmazsa iade ederim. ama işlemcim 5600x olsa ben alırdım sıvı soğutucu. benim işlemci ryzen 5 3600.

Geri