Cyberpunk vs AC valhalla

Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar şöyle güzel hikayeli ve uzun sürecek bir açık dünya oyununa dalmak istiyorum sizce AC valhalla mı Cyberpunk 2077 mi ? İkisi de aynı fiyat siz olsanız hangisini alırdınız?

ac valhalla açık dünya daha büyük daha uzun ama cyberpunk daha dolu diye düşünüyorum ac valhalla çok bir yere gelemdim ingilterede kampımı kurdum ama cyberpunk bitirdim yan görevlerde çok uğraşmadım fazla bir de ikisi ayrı oyunlar desek daha doğru karışılaştırmak biraz zor

Arkadaşlar şöyle güzel hikayeli ve uzun sürecek bir açık dünya oyununa dalmak istiyorum sizce AC valhalla mı Cyberpunk 2077 mi ? İkisi de aynı fiyat siz olsanız hangisini alırdınız?
yberpunk alırdım valhala gamepad ile cidden güzel ve eğlenceli dövüş sahneleri yaratıyordu ama bir yere kadar sürdü cyber a bi şans vermek isterdim

Aynı katagoride değiller bence. Hangi temayı seviyosan onu almalısın. Benim için cyberpunk bin basar. Ama ac daha uzun ve daha geniş haritası ve hikayeye sahip. Ac serisini seviyosan ac alabilirsin. 2077 daha çok nasıl desem marjinal bi havaya sahip. Bence kesinlikle oynanmalı bütün görevlerine kadar sömürmüştüm şahsen

Geri