Çözüldü✓ VSR açık değil ama 4k seçeneği var

Niravi

80+
Reaksiyon skoru
109
Monitörüm LG 24gn650-b aslında bu özelliği seviyorum ama 1920x1080 den sonra 144 hz verememesi ve yinede o seçeneği göstermesinden rahatsız olmaya başladım AMD apu sistem kullanıyorum VSR açmadım monitörü ilk taktığım zaman direk 4k gözüküyordu eski monitörümde gözükmüyordu
1655240993202.png

daha eulayı okuyun falan dediği için hiçbirşey yapmadım kabul etmediğime göre açık olabileceğinide sanmıyorum bunu kabul edersem garanti falan bozulur diye korkuyorum biri bunun hakkında bilgi verebilirmi

kabul et bir şey olmazda, GPU Ölçekleme ayarından dolayı öyle gözüküyor olabilir belki. oyun içide mi aynı şekilde görünüyor yoksa sadece windowsta mı?

kabul et bir şey olmazda, GPU Ölçekleme ayarından dolayı öyle gözüküyor olabilir belki. oyun içide mi aynı şekilde görünüyor yoksa sadece windowsta mı?
oyun içide aynı gözüküyor o dediğiniz ayar çalışmadı hatta 4k 60 hz gözükürken 30 oldu kapatınca geri 60 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam eulayı kabul et dedim hiç oluşturulmamış gözüküyor ve bu işlem garanti bozmaz değilmi

oyun içide aynı gözüküyor o dediğiniz ayar çalışmadı hatta 4k 60 hz gözükürken 30 oldu kapatınca geri 60 oldu
Mesela valorantta falan oyun içi görünüyor mu 8k seçeneği? Bir problem yaratmaz ama görünmesi. rahatsız nasıl ediyor onu anlamadım çok.

hocam eulayı kabul et dedim hiç oluşturulmamış gözüküyor ve bu işlem garanti bozmaz değilmi
Bozmaz. Buradan okuyabilirsin ingilizcen varsa EULA'nın ne olduğunu.

Mesela valorantta falan oyun içi görünüyor mu 8k seçeneği? Bir problem yaratmaz ama görünmesi. rahatsız nasıl ediyor onu anlamadım çok.
şöyle rahatsız ediyor ekranı 4:3 yapacağım ama 4kya kadar çözünürlülük seçeneği olduğu için daha az çözünürlülük seçeneği gözüküyor belki ondan kaynaklı değildir ama böyle olduğunu düşünüyorum

şöyle rahatsız ediyor ekranı 4:3 yapacağım ama 4kya kadar çözünürlülük seçeneği olduğu için daha az çözünürlülük seçeneği gözüküyor belki ondan kaynaklı değildir ama böyle olduğunu düşünüyorum
onla alakası yok. yapmak istediğiniz çözünürlük ne? hangi oyun?

o 1024X720'nin altında olmaz ki üstünde olur? zaten base çözünürlük değil o. özel çözünürlük. kendisi yapmış yani.
bende sadece en altta gözüken var onda daha yukarda biraz yanlış anlattım galiba

o 1024X720'nin altında olmaz ki üstünde olur? zaten base çözünürlük değil o. özel çözünürlük. kendisi yapmış yani.
neyse teşekkürler son bir sorum var özel çözünürlülüğün altında Ekran geçersiz kılmaları var o ne işe yarar araştırdım ama bulamadım

bende sadece en altta gözüken var onda daha yukarda biraz yanlış anlattım galiba
Ya böyle bir çözünürlük olmaz zaten. özel çözünürlük bu. kendin yapman lazım. Bak mesela bende o çözünürlük yok. işaretlediğim çözünürlüklerde kendim özel olarak yaptıklarım.
1655287189789.png

neyse teşekkürler son bir sorum var özel çözünürlülüğün altında Ekran geçersiz kılmaları var o ne işe yarar araştırdım ama bulamadım
Bilmiyorum reis ne işe yaradığını malesef. ama önemli bir ayar değildir. önemli olsa bilirdim.

Geri