İNCEHESAP GARANTİ REZİLLİĞİ !

yusufcek

80+
Reaksiyon skoru
8
3 ay önce aldığım bilgisayarı garantiye gönderdim başından beri oyunlarda FPS drop yiyordu CS oynuyordum sadece fazla drop yemiyodu sonra farklı oyunlar yükleyince çok yemeye başladı garantiye gönderdim anakartta sorun olduğu bulundu ve bende 650 TL ücret talep edildi (sıfırı 500 TL) kabul etmedim Mayıs 11 de gönderdim bugün Haziran 15 kargo yeni yola çıktı ben böyle rezil bir firma görmedim sakin incehesaptan alışveriş yapmayın tüketici hakem heyetine şikayet ettim yasal iş gününü geçtiği için tüm parçalarda yenilenmesini talep ettim

3 ay önce aldığım bilgisayarı garantiye gönderdim başından beri oyunlarda FPS drop yiyordu CS oynuyordum sadece fazla drop yemiyodu sonra farklı oyunlar yükleyince çok yemeye başladı garantiye gönderdim anakartta sorun olduğu bulundu ve bende 650 TL ücret talep edildi (sıfırı 500 TL) kabul etmedim Mayıs 11 de gönderdim bugün Haziran 15 kargo yeni yola çıktı ben böyle rezil bir firma görmedim sakin incehesaptan alışveriş yapmayın tüketici hakem heyetine şikayet ettim yasal iş gününü geçtiği için tüm parçalarda yenilenmesini talep ettim
yani forum olarak bu konuda nasıl yardımcı olabilirizki

Anlamadığım garantili bir üründe siz fiziksel bir müdahale etmediğinizde arıza veren anakarta nasıl ücret istiyorlar anlamadım.Garantinin amacı zaten durduk yere bozulan ürünü ücretsiz tamir eğer olmuyorsa değişim değil midir ?
açıkçası şaşırdım çekinmeme sebep firmaya karşı bu mağduriyetiniz

incehesapla bir defa servislik işim oldu, onda da bir hafta içinde yeni ürün gonderdiler. Gecmis olsun umarim magduriyetiniz giderilir.

Söylediğin iyi oldu ordan bişey almayalım

Neden ücret istediler? Bunu da söylesene. Kullanıcı hatası mı dediler ne dediler. Normalde eğer sen anakarta bir hasar vermediysen para talep edemezler. Bir de anakart markası neydi.

Anakartta sorun olduğunu düşünmüyorum göndermeden önce forumda konu açsaydın muhtemelen forumca sistemin sorununu çözmüştük daha çok yazılımsal gibi duruyor. Servisler çok uğraşmaz şu parçayı değiştirelim der geçer.

yani forum olarak bu konuda nasıl yardımcı olabilirizki
İnsanları aydınlatmak amacım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta sorun olduğunu düşünmüyorum göndermeden önce forumda konu açsaydın muhtemelen forumca sistemin sorununu çözmüştük daha çok yazılımsal gibi duruyor. Servisler çok uğraşmaz şu parçayı değiştirelim der geçer.
Forumda çok paylaştım ınstagramdan da size çok ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım işlemciye kadar değiştirdim sürüm dusurdum win sürümü hala değişmedi Instagram adresim mr.cekirgee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden ücret istediler? Bunu da söylesene. Kullanıcı hatası mı dediler ne dediler. Normalde eğer sen anakarta bir hasar vermediysen para talep edemezler. Bir de anakart markası neydi.
Asus b450m dragon ben hiçbir şekilde fiziksel müdahale etmedim garanti kapsam dışı dediler para talep ettiler ürün aldığından veri drop yiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,383
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri