Öneri 499 TL'ye Honor Band 6 alınır mı?

ODIOS07

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar. Şu an Hepsinburada'da 499 TL'ye satılıyor. Sizce alınır mı? Huawei ile aynı deniyor. O da 600 küsurlarda. Eğer aynıysalar ekstaradan 100 tl daha fazla vermek istemiyorum. Huawei'in kasası güzel duruyor ancak bayağı pahalı.
Ölçümleri doğru mudur? Kullananlar yazarsa sevinirim.

tek fark spor modu sayısı huawei'in 90 civarı spor modu var honor'un 10 tane var.
Kullanıcılar güncelleme ile spor modunun 10'dan 90'a çıktığını söylemişler. Ne kadar doğru şu an bilmiyorum. Zaten pek spor yapan birisi değilim, spor yapsam bile saati kullanmam büyük ihtimal.
Peki ölçümleri doğru mudur hocam?

Kullanıcılar güncelleme ile spor modunun 10'dan 90'a çıktığını söylemişler. Ne kadar doğru şu an bilmiyorum. Zaten pek spor yapan birisi değilim, spor yapsam bile saati kullanmam büyük ihtimal.
Peki ölçümleri doğru mudur hocam?
Tam bilmiyorum ama genelde doğruya yakın oluyor küçük küçük farklar olabiliyor ama normal fiyatına göre.

Merhabalar. Şu an Hepsinburada'da 499 TL'ye satılıyor. Sizce alınır mı? Huawei ile aynı deniyor. O da 600 küsurlarda. Eğer aynıysalar ekstaradan 100 TL daha fazla vermek istemiyorum. Huawei'in kasası güzel duruyor ancak bayağı pahalı.
Ölçümleri doğru mudur? Kullananlar yazarsa sevinirim.
Alınır.

En son hesaba özel 479 TL'ye düşmüştü, ondan beri gördüğüm en düşük fiyat. Alınır.
Yenisi always on display'le gelecek sanırım ama Mi Band 7'nin bile 900 TL'den girdiği piyasada o da en düşük 1000'den girer.

En son hesaba özel 479 TL'ye düşmüştü, ondan beri gördüğüm en düşük fiyat. Alınır.
Yenisi always on display'le gelecek sanırım ama Mi Band 7'nin bile 900 TL'den girdiği piyasada o da en düşük 1000'den girer.
Aslında Mi Band 7 almayı düşünüyordum da bayağı pahalı olur diye düşündüm. Dediğiniz gibi 1000 TL'leri bulabilir bile. O yüzden araştırma yapayım dedikten sonra Honor Band 6'yı buldum.
"Yenisi always on display'le gelecek" derken hocam? Onu tam anlayamadım? Yeni Honor Band 7 mi çıkıyor?

Geri