🔥İndirim Amazon Pulse RX 6600 5899TL!

üst yorumlarda ne var kötü bi yorum göremedim
Post automatically merged:

indirim kelimesinin ne kadar mantıklı olduğunu göstermek için attım zaten
Satıcı amazon olduğu zaman arada 200TL fark olsa bile atarım çünkü buna değiyor. Ayrıca zaten amazon tarafından indirim yapıldı dün neden atmıyım?

zaten bu paralarda değil mi
öyle fark çok az

Satıcı amazon olduğu zaman arada 200TL fark olsa bile atarım çünkü buna değiyor. Ayrıca zaten amazon tarafından indirim yapıldı dün neden atmıyım?
indirimi belirtmen güzel olurdu tak diye atınca ben nerden bilebilirim indirim olduğunu işte indirimle bu fiyata düşüyor diye yazman benim bu konuya attığm mesajların var olmamasına sebep olucaktı ama öyle bi mesaj göremiyorum
200 tl lik indirimde tabikide at ama burda fark 15tl

öyle fark çok az

indirimi belirtmen güzel olurdu tak diye atınca ben nerden bilebilirim indirim olduğunu işte indirimle bu fiyata düşüyor diye yazman benim bu konuya attığm mesajların var olmamasına sebep olucaktı ama öyle bi mesaj göremiyorum
200 TL lik indirimde tabikide at ama burda fark 15tl
15TL fark olduğunu biliyorum fakat satıcısının amazon olması büyük bir avantaj o yüzden attığımı zaten belirttim ayrıca attığım linke tıkladığınızda indirim olduğunu görmeniz gerekiyor.

Neresi sizden 20 gün kullandığınız ürünü tekrar iade alır? Beğenmezseniz pişman olursanız. Bir kelime şey söylemeden iade alıyor adamlar. Pişman olmamak için böyle değerlendirmek lazım aslında
2 ay kullandığım aniden çalışmayı bırakan wireless kulaklığımı sorgusuz sualsiz iade almışlardı. Amazon olsun 3 kuruş fazla olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri