Valorant Tr server stabil oynamalık wi-fi adaptör

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar selam, masaüstü bilgisayarım ile tatile çıktım ve modemden uzak odaya sistemi kuracağım. Valorant oynarken stabil Ping değerleri verebilecek bir adaptör önerir misiniz? Ya da iOS’da Wi-Fi ağını bilgisayara bağlayabiliyor muyum, bağlayabiliyorsam da nasıl? Bütçe 100-150 civarı.

WI-FI ile bağlandığında ping değeri stabil olmuyor maalesef.
İnternetiniz iyiyse belki bi' ihtimal sabit olabilir ama küçük bir olasılık.
Hele telefon internetinde ping hiç stabil olmaz.

WI-FI ile bağlandığında ping değeri stabil olmuyor maalesef.
İnternetiniz iyiyse belki bi' ihtimal sabit olabilir ama küçük bir olasılık.
Hele telefon internetinde ping hiç stabil olmaz.
Fiber internet ve 5ms alıyorum. Telefon ile ne kadar stabil olur?

Fiber internet ve 5ms alıyorum. Telefon ile ne kadar stabil olur?
Telefonu 5GHz WI-FI ağına bağlayıp USB ile de bilgisayara bağlayıp ağı USB ile paylaşabiliyorsanız sadece 1-2 ay için idare eder bir seçenek. Tek zararı telefona olabilir uzun süre data aktarımı yapacağı için.
Eğer bunlarla uğraşmak istemezsen 5GHz destekli bir PCI-E adaptör veya 5GHz destekli markası iyi bir USB adaptör alıp direkt anakarta bağlaman en iyisi olacaktır. Bunlar harici paket kaybı da yaşarsın ping sorunları da.

5GHz şart. 2.4GHz modem varsa unut gitsin.

Telefonu 5GHz WI-FI ağına bağlayıp USB ile de bilgisayara bağlayıp ağı USB ile paylaşabiliyorsanız sadece 1-2 ay için idare eder bir seçenek. Tek zararı telefona olabilir uzun süre data aktarımı yapacağı için.
Eğer bunlarla uğraşmak istemezsen 5GHz destekli bir PCI-E adaptör veya 5GHz destekli markası iyi bir USB adaptör alıp direkt anakarta bağlaman en iyisi olacaktır. Bunlar harici paket kaybı da yaşarsın ping sorunları da.

5GHz şart. 2.4GHz modem varsa unut gitsin.
Telefona ne zararı olabilir? Ayrıca modem 5ghz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı ürünü tercih edebilirim

Telefona ne zararı olabilir?
Ben en son 2020 Ekim-Kasım ayı boyunca o şekilde kullanım yapmıştım. Telefonun bataryasını 3 ay önce değiştirmiş olmama rağmen batarya sorunlar çıkarmaya başlamıştı. Sizde ne olur bilemem. Günde min. 2 saat oynadığınızı düşünsek her gün 2 saat sınırsız data aktarımı.

Ben en son 2020 Ekim-Kasım ayı boyunca o şekilde kullanım yapmıştım. Telefonun bataryasını 3 ay önce değiştirmiş olmama rağmen batarya sorunlar çıkarmaya başlamıştı. Sizde ne olur bilemem. Günde min. 2 saat oynadığınızı düşünsek her gün 2 saat sınırsız data aktarımı.
Hmm anladım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri