Biraz daha detaylandirirmisiniçinde fan ları ları takabileceğin küçük bir aparat vardır
Bumu bunda takili fan 1 2 3 ama yok yaniiçinde fan ları ları takabileceğin küçük bir aparat vardır
kasanın bir yerinde ayrı olarak fanları takabilieceğin bir aparat olması lazım kare veya dikdortgenBiraz daha detaylandirirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bumu bunda takili fan 1 2 3 ama yok yani
Attim resmini o mu takili ama calismior anlamadimkasanın bir yerinde ayrı olarak fanları takabilieceğin bir aparat olması lazım kare veya dikdortgen
Tmm hangi kabloya acabakasanın bir yerinde ayrı olarak fanları takabilieceğin bir aparat olması lazım kare veya dikdortgen
bu aparatıda güç kaynağına bağlaman lazım tek başına çalışmaz.
aparata uygun vardır orda bakarmısın biAttim resmini o mu takili ama calismior anlamadim
Tmm hangi kabloya acaba
Tmm kardesim.cok sagol yaptikda simdide rengi degismior onu nasil ayarlicaz biliosan onada bi el atarsan sevinirimdostum o aparata tek fanları bağlaman yetmez güç kaynağınada bağlaman lazım
aparata uygun vardır orda bakarmısın bi
anakartın rgb desteği yoksa yazılım üzerinden yapamazsın kasanın üstünde rgb kontrolü vardırTmm kardesim.cok sagol yaptikda simdide rengi degismior onu nasil ayarlicaz biliosan onada bi el atarsan sevinirim