Güle Oynaya Camii'ye Gel 🕌

İşin şakası o yani. Tabii buradaki amaç o, dindar nesiller yetiştirmek.
Aklı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek önemli olmalı.
Bence yanlış anlaşılmasın şeriatı vesaire savunduğum yok da.
Burada senin de zihniyetin yanlış harley.
Sen de biliyorsun çevrede gördüğümüz sözle müslümanların dinle alakası yok. Asıl müslümanlık gerçekten iyiliği tasrif ediyor.
Burada çocuklara din sevgisi aşılamak kötü değil. Bilhassa tek yapacakları zaten Allah'ın huzurunda namaz kılmak olacak.

Sen Allah'a ibadet konusunu eğer dindarlıktan da öte kötü konulara çekiyorsan kusura bakma senin zihniyetinin sorunu bu.
Evet din adı altında çok sömürüldük ama din düşmanı olmanın anlamı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim sitemim o yaşındaki çocuklara yönelik olması knk Yoksa yapılmasında sıkıntı yok.
Cidden çok erken saatler ve o yaş gurubu için uygun değil bana kalırsa :D Ama daha farklı şeylerde bulunabilirdi

+1

@joker♤

Bence yanlış anlaşılmasın şeriatı vesaire savunduğum yok da.
Burada senin de zihniyetin yanlış harley.
Sen de biliyorsun çevrede gördüğümüz sözle müslümanların dinle alakası yok. Asıl müslümanlık gerçekten iyiliği tasrif ediyor.
Burada çocuklara din sevgisi aşılamak kötü değil. Bilhassa tek yapacakları zaten Allah'ın huzurunda namaz kılmak olacak.

Sen Allah'a ibadet konusunu eğer dindarlıktan da öte kötü konulara çekiyorsan kusura bakma senin zihniyetinin sorunu bu.
Evet din adı altında çok sömürüldük ama din düşmanı olmanın anlamı yok.
Aklı hür, vicdanı hür lafından dinsizlik mi anladın yani şimdi sen?
Asıl dindar nesiller yetiştirmeye çalışılırken insanları dinden soğutuyorlar, dinsiz nesil yetişiyor. Çok kötü bir zihniyet bu.

Aklı hür, vicdanı hür lafından dinsizlik mi anladın yani şimdi sen?
Asıl dindar nesiller yetiştirmeye çalışılırken insanları dinden soğutuyorlar, dinsiz nesil yetişiyor.
Yanlış kafayla düşündüm evet seni yanlış anladım. Ki cümlen de bir bakıma bunu ima ediyordu.
Peki nasıl dindar nesil yetiştirmeye çalışırken insanı dinden soğutuyorlar ? Mesela bunun olmaması için ne yapılması lazım örnek verir misin ?

Yanlış kafayla düşündüm evet seni yanlış anladım. Ki cümlen de bir bakıma bunu ima ediyordu.
Peki nasıl dindar nesil yetiştirmeye çalışırken insanı dinden soğutuyorlar ? Mesela bunun olmaması için ne yapılması lazım örnek verir misin ?
İnsanları dini açıdan değil, bilimsel ve akılcıl olarak geliştirmeniz lazım, ülkenin her karesine camii yapmamanız lazım, ülkenin her yerine imamhatip gibi vasıfsız mezun veren okulların açılmaması lazim, dini siyasete alet etmemek lazım, insanların neye inandığını sorgulamamak lazım. Bunlar son 20 yılda çok arttı, amaç dindar nesiller yetiştirmekti, insanlar bunlardan bıktı, gına geldi, dinsiz nesiller yetişti.
Aklı hür vicdanı hür nesiller yetiştirirseniz, insanlar birbirine karışmaz, dindar olan dindar kalır, dinsiz olan dinsiz kalır. Birbirlerine burunlarını sokmazlar.
Hükümet böyle çalışmaya devam etsin, dinsiz nesiller yetişmeye devam eder.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikte Konya nüfusuna kayıtlı, 9-10 yaş arası çocuklar, 40 gün sabah namazına gelmeleri halinde bisiklet kazanacaklar.

Konya'da kardeşiniz, akrabanız, arkadaşınız varsa haber edebilirsiniz.

Kayıt formu:

Vekaleten birini göndersem

Mesela bunun olmaması için ne yapılması lazım örnek verir misin ?
Siyasal islamcılık bitsin, din her köşe başında karşımıza çıkmasın, vergimle her mahalleye 10 camii yapılmasın.
Kısacası sıkmasınlar insanları bu kadar yeter

Vekaleten birini göndersem

Siyasal islamcılık bitsin, din her köşe başında karşımıza çıkmasın, vergimle her mahalleye 10 camii yapılmasın.
Kısacası sıkmasınlar insanları bu kadar yeter
Ula ben bu etkinlik üzerinden sordum yoksa ben de dini kullananlara düşmanım.
LAN VALLA ŞERİATÇI DEĞİLİM LÜTFEN İNANIN

Böyle diyince harbiden komik oluyo :D
Belki bu 40 günlük etkinlik dediğim gibi ilgilerini çekip namazların devamını getirmesini sağlar kim bilir.
Belki de bisiklet aldıklarında sabaah namazına gitmek yerine vınvın bisiklet sürerler sahilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,686
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri