❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

3070ti almayı düşünüyordum sizce bunu almalı mıyım? Isı şikayetleri ve dlss muhabbeti canımı sıkıyor bana yol gösterin

12400 f yeterli olur mu bir süre 1080p kullanacağım

ROG LC var rakibi de Sapphire Toxic 360mm zaten ama çok birbirine yakınlar bence rog strix tasarım daha iyi diye düşünüyorum. Dediğim gibi kanka OC yapıp 75-76 derecelerde.
2 fanlı olması bile alınmaması için yeterli

bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim,
bu kartı almak istiyorum işlemci olarak i5 12400f, anakart msi pro b660m-e ddr4, psu Xpg Pylon 750w 80+ bronz iş görür mü? Sistemi kaldırır mı?

3070ti almayı düşünüyordum sizce bunu almalı mıyım? Isı şikayetleri ve dlss muhabbeti canımı sıkıyor bana yol gösterin
Benim param olsa bunu alırım hocam. Akıl vermek gibi düşünmeyin. AMD driverlari bazen problem çıkartabiliyor. Fakat 3070 ti nere 6900 XT nereee :D

Benim param olsa bunu alırım hocam. Akıl vermek gibi düşünmeyin. AMD driverlari bazen problem çıkartabiliyor. Fakat 3070 ti nere 6900 XT nereee :D
rtx stabilite ve teknoloji olarak daha mantıklı hala saf güç olarak amd almak ne bileyim dlss çok değişik bir olay en performans ayara getirsen bile çöp etmiyor görüntüyü çünkü donanımsal değilde yazılımsal yapıyor ve ekran kartından bu yükü kurtardığı için daha verimli oluyor.

rtx stabilite ve teknoloji olarak daha mantıklı hala saf güç olarak amd almak ne bileyim dlss çok değişik bir olay en performans ayara getirsen bile çöp etmiyor görüntüyü çünkü donanımsal değilde yazılımsal yapıyor ve ekran kartından bu yükü kurtardığı için daha verimli oluyor.
iyice kafam karıştı ne alacağımı şaşırdım bir yandan rx6900xt bir yandan dlss ve nvidia teknolojisi

Hocam bu kaşıntı sıkıntı, sen iyi tutuyorsun kendini, hep daha iyisi daha iyisi diye sonu yok. Benim 3080 den bir şikayetim yoktu bile, indirimde diye gidip aldım bu kartı. Geçen de indirimde diye 12900 işlemci aldım, halbuki hiç ihtiyaç bile yok. Eğer iptal etmezlerde o işlemciyi gönderirlerse bu defa da anakart lazım olacak.

Sonu yok bu işin, aslında forumun bu bölümüne ihtiyaç olmadıkça girmemek lazım. Şu an çok ciddi söylüyorum, evde soğutucusundan psusuna, ekran kartından ramine, hatta klavye mousea kadar, yeni bir bilgisayar kurabilecek kadar yedek malzeme var. Üşenmezsem basit bir kasaya o malzemeleri toplayıp hazır sistem olarak satıp kurtulacağım, tek tek ilan açıp satmakla uğraşılmaz. Sonrasında bu bölüme veda etmek lazım. O kadar iş gücün arasında indirim takip etmek artık alışkanlık oldu.

Kesinlikle katılıyorum. Dur durak bilmiyor hep bir tık üstü acabs zarar edermiyiz kafası ama işte meslek bu olunca hobide bu taraftan olunca takip etmeden olmuyor ama biraz frenlemek şart cünkü satmak icin de emek ve vakit harcıyor insan almak sorun değil birde sonrası var :)

performans olarak 6900XT 2.sırada 3070 Tİ 7.sırada bence 6900xt daha mantıklı biraz daha bekleyip diğer marka modellerinde fiyatları düşer onlardan almak mantıklı olabilir

3 derece falandır. Kasada iğrenç durduktan sonra önemi yok. O kadar para bayılıcam bi zahmet 360 olsun
Yok knk ben almam daha zaten sapphire de coil whine çıktı iyice kinlendim önceki r7 240 vardı üstünü sulu boya fırçası ile temizlerken lehim nasıl koptu anlamadım garantiye gönderdim hiçbir şey yapamadan elime verdiler çöpe attım bildiğin 2016 da 400TL vermiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri