drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,202
20 sinde yapsınlar 10 tane çekeyim yavYemin ediyorum şunu 20 gün önce yapsalar saniyesinde almıştım. 9070imle bakışıyoruz şu anda![]()
20 sinde yapsınlar 10 tane çekeyim yavYemin ediyorum şunu 20 gün önce yapsalar saniyesinde almıştım. 9070imle bakışıyoruz şu anda![]()
xfx'in ekran kartları zaten böyle ama bence beyaz ekran kartları güzel duruyorAMD ye ekran kartı konusunda partnerler lazım, iyi sayılabilecek bir modelin bile tasarımı çok kötü. Nvidia kartlar renk renk çeşit çeşit ve en önemlisi bir şekilde tanıdığımız markalar.
Evet büyük bir kart, değerler alt kısımda yazıyor.Çok buyuk diyorlar
Dikkat edilmesi gerekDFS Bilgisayar satıyor siyah kutulu demiş. İthalatçı garantili ürün olabilir haberiniz olsun.
Nvidia izin vermiyor öyle yapılmasına. Üreticiler tepe modellerinin en kötüsünü üretmek zorunda kalıyor AMD için.AMD ye ekran kartı konusunda partnerler lazım, iyi sayılabilecek bir modelin bile tasarımı çok kötü. Nvidia kartlar renk renk çeşit çeşit ve en önemlisi bir şekilde tanıdığımız markalar.
Ne kadar fark oluyor garantide?Dfs nin sattığı ürünler paralel ithalat hala bunu bilmeyenler var
ÇokNe kadar fark oluyor garantide?
Artı parayla falan al bence dostum çok iyi fiyat veya kredi kartı yok mu20 sinde yapsınlar 10 tane çekeyim yav