drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,215
Sistemi kartla çektim limit kalmadı 20 sinde gelse kampanya alırımArtı parayla falan al bence dostum çok iyi fiyat veya kredi kartı yok mu![]()
Sistemi kartla çektim limit kalmadı 20 sinde gelse kampanya alırımArtı parayla falan al bence dostum çok iyi fiyat veya kredi kartı yok mu![]()
Satan firma kendisi garanti veriyor gibi düşün. Garantisi benim kardeşmparalel ithalat ne oluyor la
Bu güzel olmadı işteSatan firma kendisi garanti veriyor gibi düşün. Garantisi benim kardeşm
kerdesim bi sorun olursa biliyosun beni bulamazsın araziyim kerdesim benim cansınSatan firma kendisi garanti veriyor gibi düşün. Garantisi benim kardeşm
Kartı göndersek firmaya hopp okus pokus kart yokusSatan firma kendisi garanti veriyor gibi düşün. Garantisi benim kardeşm
Hocam ben bu satıcıdan anakart almıştım ama üzerinde "garanti belge, klavuz için endeksbilisim.com.tr adresine ulaşın" etiketi vardı. Bu distribütör garantili olmuyor mu?Dfs nin sattığı ürünler paralel ithalat hala bunu bilmeyenler var
Bunun beyazı çok iyi görünüyor da bu baya kötü
Güzel indirim var, öyle giriş seviye de değil güzel bir model.
görende kelepir sanar. Bunu demem için 25 binden satmaları lazım . Fiyati iyi ama 10 tanede absürt kaçar20 sinde yapsınlar 10 tane çekeyim yav
Ciddi değilim be hocam 10 tane PC yokki alayımgörende kelepir sanar. Bunu demem için 25 binden satmaları lazım . Fiyati iyi ama 10 tanede absürt kaçar![]()