Çözüldü✓ Topladığım pc hakkında yorum istiyorum

Senin düşüncelerinin benim için bir önemi olmadığından sorun yok 😂
:D Verdiğin cevap ile zeka seviyeni çokça belirttin. 28Kya rezalet sistem toplamışsın sana rezalet demişim gibi alınıyorsun ya çocuksun ya çok duygusalsın

Senin düşüncelerinin benim için bir önemi olmadığından sorun yok 😂
Benim düşüncelerimin önemi varsa fiyatına göre zayıf bir sistem olmuş. Ürünleri 6 tanesi o fiyatı hak etmiyor. Sistemde 32 GB Ram yok.

Sistem bu şekilde, monitör konusunda kararsızım başka öneri varsa alırım ekranın benim için büyük olması önemli 27'' özellikle

Kulaklık için kablosuz özellikte, şarjı bitince kabloyu takıp devam edebileceğim bir şey arıyorum. Benim bütçeme uygun kabloluları da alta ekledim;

Klavye için aradığım özellikler;
enter tuşunun büyük olması yani standart,
numlock
rgb
mekanik

Valla reis dün 13999'a RX6900XT Satıldı. öyle bir indirim bekleyebilirsin bence.

Arkadaşlar bu parçaları topladım, henüz satın almadım. Siteden araştıra araştıra kendi çabamla bir şeyler yaptım.
Sizden istediğim parçalar uyumlu mu? Hangisini ekleyip çıkarmalıyım? Ya da şu modelin üst veya alt modelini alabilirsin gibi öneriler istiyorum.
Ayriyetten monitör tavsiyesi istiyorum bütçem 2k-4k arası.

Ekran Kartı
İşlemci
Anakart
Ram
SSD - 1 TB - Oyun vb.
SSD - 500 GB - İşletim Sistemi için
Ön Fan
Sıvı Soğutma
KASA
PSU
Bence kasa psu ve fanlara vereceğin para yerine çok daha uyguna corsairin 4000x modeli almak daha mantıklı

Bence kasa psu ve fanlara vereceğin para yerine çok daha uyguna corsairin 4000x modeli almak daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu parçaları topladım, henüz satın almadım. Siteden araştıra araştıra kendi çabamla bir şeyler yaptım.
Sizden istediğim parçalar uyumlu mu? Hangisini ekleyip çıkarmalıyım? Ya da şu modelin üst veya alt modelini alabilirsin gibi öneriler istiyorum.
Ayriyetten monitör tavsiyesi istiyorum bütçem 2k-4k arası.

Ekran Kartı
İşlemci
Anakart
Ram
SSD - 1 TB - Oyun vb.
SSD - 500 GB - İşletim Sistemi için
Ön Fan
Sıvı Soğutma
KASA
PSU
Monitör olarak bu olabilir kendi kullandığım ve memnun olduğum bir cihaz

Dlss, ve amd driver hatalarına rağmen alınır mı? Kararsız kaldım
DLSS ne ya.
FSR 2.0 ondan daha iyi xD.
Driver hatasi bende yok. cogu kiside de yok.
wattmandan bahsediyorsan, wattman ekran kartiyla degil diger parcalarla alakali oluyor genellikle. zaten agresif bir koruma yontemi wattman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri