Babamı pc almaya nasıl ikna edebilirim

Başka sıkıntılar vardır belki üsteleme, parası olsa alır adam zaten evladısın. O parayı başka bi şeyde kullanıcaktır belki

Takdiri kaybetmeni istemediğinden almıyor gibi pc'yi. Ona derslerinin düşmeyeceğine inandır. Ben pc alındıktan sonra (yaklaşık 12 sene önce) derslerim dibi görmüştü :D

Canım kardeşim baban muhtemelen oyuna vs. dalıp derslerini aksatmandan korktuğu için almıyor sana pc, muhtemelen lise bitene kadarda almayacak babana bilgisayarı ne kadar istediğini ve sana pc yi aldıktan sonra dersleri salmayacağını söyle karşısına geç düzgün bir şekilde derdini anlatmayı dene

Başka sıkıntılar vardır belki üsteleme, parası olsa alır adam zaten evladısın. O parayı başka bi şeyde kullanıcaktır belki
borçlarımız falnda bitti rahatız bildiğim kadarıyla ama bilmiyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canım kardeşim baban muhtemelen oyuna vs. dalıp derslerini aksatmandan korktuğu için almıyor sana pc, muhtemelen lise bitene kadarda almayacak babana bilgisayarı ne kadar istediğini ve sana pc yi aldıktan sonra dersleri salmayacağını söyle karşısına geç düzgün bir şekilde derdini anlatmayı dene
kaç kere konuştum hep bakarız diyip başında savdı

2 3yıldır babamdan pc istiyorum her dediğimdede "zamanı gelince alıcam" diyo fakat hala ortada bişey yok durumumuzda iyi istese alabilir ama almıyo birtürlü
10.sınıfı takdirle bitirdim ona rağmen hala bişey demedi sizce nasıl ikna edebilirim babamı?

almayı düşündüğüm pc :

https://www.gaming.gen.tr/urun/1781...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
benim babamda şuan sıkıntılardan dolayı bana doğru düzgün para veremiyor zorlama kenjdin çalış kendin al sanayi olur başka yerlerde iş bul en aşağı 2500 tl verirler.

Takdiri kaybetmeni istemediğinden almıyor gibi pc'yi. Ona derslerinin düşmeyeceğine inandır. Ben pc alındıktan sonra (yaklaşık 12 sene önce) derslerim dibi görmüştü :D
yok be kanka oyunlar için derslerimi ekecek kadar ***** değilim

benim babamda şuan sıkıntılardan dolayı bana doğru düzgün para veremiyor zorlama kenjdin çalış kendin al sanayi olur başka yerlerde iş bul en aşağı 2500 TL verirler.
çalışıcam zaten işi ayarladım

Durumunuz iyi mi?
Alım gücü varsa neden almasın.

Elbet bir gün bu şekil sıkıntılar yaşayan bir kardeşimize adres ve okul belgelerini at diyip PC hediye edeceğim günler olacak...

Elbet bir gün bu şekil sıkıntılar yaşayan bir kardeşimize adres ve okul belgelerini at diyip PC hediye edeceğim günler olacak...
bende yapıcam ,benim yaşadığımı onlar yaşamasın

ev kendinizin mi? faturalar 1.5k geliyor zaten 3-4k kira olsa para kalmıyor
kendimizin kanka hiçbiyere borcumuzda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye