Pc için ram tavsiyesi

Alınabilir fiyat performans olarak iyi görünüyor bu fiyata daha iyisi bulunmaz muhtemelen

Linkteki rami almaya karar verdim. Almadan önce sizlere danışayım diye bu konuyu açtım. Bu rame itirazı olan yada daha uyguna başka önerisi olan var mı?

Anakart b450m dragon

Çok güzel bir ram seçmişsiniz tabii ki bu rame alternatif onlarca ram var ama çok takılmayın.

Alınabilir. Marka kalitesi nasıl bilmiyorum ama özellik olarak iyi.

Linkteki rami almaya karar verdim. Almadan önce sizlere danışayım diye bu konuyu açtım. Bu rame itirazı olan yada daha uyguna başka önerisi olan var mı?

Anakart b450m dragon

aga be alına bilir bende daha yeni 2. el aldım 1100 tl ye 4000mhz 23 ay garanti kısaca demeye çalıştığım temız bulabılırsınız 800 900 civarlarına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyidir güzel fiyat.
hocam gecen konusunu actıgım patrıot ramlerı aldım ben bi kaç gun oldu 1300 yerıne 1100 tl ye aldım 23 ay garantisi var

aga be alına bilir bende daha yeni 2. el aldım 1100 TL ye 4000mhz 23 ay garanti kısaca demeye çalıştığım temız bulabılırsınız 800 900 civarlarına

hocam gecen konusunu actıgım patrıot ramlerı aldım ben bi kaç gun oldu 1300 yerıne 1100 TL ye aldım 23 ay garantisi var
2.el sakat iş, bizim buralar da satan pek yok görmeden de 2.el alamam.

İkinci ele bulaşma. Alabilirsiniz.

Bu incehesapa öğrenci belgesi yüklenmiyor. Yüklediğiniz belge onaylanamamıştır diyor. Daha önce deneyen var mı?

25 TL için verme belgeni felan boşver.
hocam gecen konusunu actıgım patrıot ramlerı aldım ben bi kaç gun oldu 1300 yerıne 1100 TL ye aldım 23 ay garantisi var
İyi yapmışsın hayırlı olsun memtest vs yaptıysan ve hata çıkmadıysa bedava resmen.

İyi yapmışsın hayırlı olsun memtest vs yaptıysan ve hata çıkmadıysa bedava resmen.
test yapma şansım yoktu hocam nakıt ıhtıyacından sıstemı parça parça satmış soru nçıkarsa 23 ay grantisi var ztn

2.el sakat iş, bizim buralar da satan pek yok görmeden de 2.el alamam.
yo sakatlığı falan yok kaç kez alsat yaptım güzel fırsat kovalamayıp test vb yapmayıp alıp kazık yersen tabi 2. el sakat

hocam bi riske girdim sorun çıkacağını sanmıyorum i3 12100 f varmış 1500 e vermiş

Miningci felandır o zaman ekran kartı ucuza felan geldiyse ekran kartını almış gerisini satıyordur. PC hocası intel sistem 12100f rtx 2060dı sanırım ondan çıkma olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,558
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri