Molecule pc Donanim Arşi̇vi̇ Sistem Kargo Tarihi

Bende de 7.12.2019 gösteriyor ama windows ile alakalı bir şeydir diye düşünüyorum

Benim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi

Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi
@Abdullah Hacıgül arkadaşın bahsettiği soruna göre
SSD kullanılmış olabilir mi, müşteri iadesi vs?

Benim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi

Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi

Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi
kullanılmış olma ihitmali sıfır bence kıngston ssdlerı test ederken amerıkada ıncehesap vıdeosu ındırmıs olabılır

Bunu test etme ihtimalim falan var mi bilgisi olan var mı

İncehesap videoları ve İnternet sitesi kısayolları var masaüstünde onlar neden olabilir

Hazır sistemlerden zaman kazanmak için önceden disklere Windows yüklemiş olabilirler
İncehesap videoları ve İnternet sitesi kısayolları var masaüstünde onlar neden olabilir

@Abdullah Hacıgül

Ama yinede 3 sene neredeyse çok eski bi tarih değil mi

@Abdullah Hacıgül
Yakın iki firma sistem İncehesap deposunda toplanmış olabilir

Pazartesi günü saat 11:00 da sipariş verdim bugün çarşamba hala bir hareket yok.. umarım kargolama süreci ile ilgili bir sorun yaşamayız.dediginiz gibi hazır bir sistem ise ve önceden kurulum gerceklestirildiyse paketlemek 3 gün veya daha fazla sürmemeli diye düşünüyorum..ama canlı yardım yok ,telefonlar açılmıyor...muhasebe kısmı acıp hazırlanıyor durumunda diyor sadece..müşteri deneyimi hiç iyi değil:(

Ben de 20 Haziran da verdim bugün kargoya verildi yazıyor ama herhangi bir kargo takip numarası çıkmıyor kargo kim bilir nerde belki vermediler ama öyle yazıyorlar elime geçmeden pişmanlık duyuyorum biraz umarım elime geçtiğinde pişmanlığım artmaz.

Crystal Disk Info yazılımıyla diskin kullanım süresine bakabilirsin.

@Abdullah Hacıgül

Ama yinede 3 sene neredeyse çok eski bi tarih değil mi
Crystaldiskinfo indir ve toplam yazılan veri miktarına/sistem açılıp kapanma sayısına bak ne kadar kullanılmış oradan anlaşılır.

Geri