Furkan Uzuntur
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
E-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
hocam günde kaç saat ayırıyorsunuz? ürünleri nasıl tedarik edip hangi platformda satıyorsunuz?Anlaşmalarına dikkat et işini düzgün yap sözlerini gerçekleştir başka mağazaların ürünlerini kendi sitene koyma Trendyolda Hepsiburada vs. gibi sitelerde bunlar var eğer yaparsan sıkıntı yaşarsın tedarik yaparken İstoç gibi mağazalarla samimi ol onlardan ürünler al toptan olarak perakende sat orada herşeyi bulursun zaten bende saksı küllük metal aletler tarzı şeyler satıyorum ve haftalık gelirim 7-8 bin civarı güzel bir logo bul kendine imkanın varsa kendini tanıt.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha fazla sorun varsa sorabilirsin.
girmeE-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
Ne sattığınıza bağlı İstoç'dan tedarik ediyorum.hocam günde kaç saat ayırıyorsunuz? ürünleri nasıl tedarik edip hangi platformda satıyorsunuz?
Ha ben 2-3 saat falandır.hocam günde kaç saat ayırıyorsunuz? ürünleri nasıl tedarik edip hangi platformda satıyorsunuz?
Evet cins tipler gelebiliyor.Öncelikle sözleşmeleri iyi oku.diğer firmaları takip et kullanıcı yorumlarını oku ve onları yaptığı hataları yapmamaya çalış.Çelik gibi sinirlere peygamber gibi sabıra ihtiyacın var.vergi yükümlülüklerini iyi öğren yoksa devlet her türlü öper.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Reklamını iyi yap.E-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
Instagram'da büyük sayfaların altına yorum yapabilirsiniz. Ünlü yayıncılardan incelemesini isteyebilirsiniz veya belli bir bütçe vererek Google adds üzerinden reklam yapabilirsiniz.E-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
Gelirin iyiymiş knk da nasıl başlamalıyım yani satıgın ürünler pahalımı olmalı ucuz mu sen hangi sitede yapiyosunAnlaşmalarına dikkat et işini düzgün yap sözlerini gerçekleştir başka mağazaların ürünlerini kendi sitene koyma Trendyolda Hepsiburada vs. gibi sitelerde bunlar var eğer yaparsan sıkıntı yaşarsın tedarik yaparken İstoç gibi mağazalarla samimi ol onlardan ürünler al toptan olarak perakende sat orada herşeyi bulursun zaten bende saksı küllük metal aletler tarzı şeyler satıyorum ve haftalık gelirim 7-8 bin civarı güzel bir logo bul kendine imkanın varsa kendini tanıt.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha fazla sorun varsa sorabilirsin.
forum.donanimarsivi.com
Nedengirme
Ben aylık ortalama 75k civarı para kazanıyorumGelirin iyiymiş knk da nasıl başlamalıyım yani satıgın ürünler pahalımı olmalı ucuz mu sen hangi sitede yapiyosun
Hangi sitede ne satiyonBen aylık ortalama 75k civarı para kazanıyorum
Daha karar vermedim tavsiyen varmıNe üzerine
Vergi aliyormu sendenÖncelikle sözleşmeleri iyi oku.diğer firmaları takip et kullanıcı yorumlarını oku ve onları yaptığı hataları yapmamaya çalış.Çelik gibi sinirlere peygamber gibi sabıra ihtiyacın var.vergi yükümlülüklerini iyi öğren yoksa devlet her türlü öper.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Vergi felan kesiyomu devletBen aylık ortalama 75k civarı para kazanıyorum