E-ticaret’ giricem tavsiyeniz varmı

Anlaşmalarına dikkat et işini düzgün yap sözlerini gerçekleştir başka mağazaların ürünlerini kendi sitene koyma Trendyolda Hepsiburada vs. gibi sitelerde bunlar var eğer yaparsan sıkıntı yaşarsın tedarik yaparken İstoç gibi mağazalarla samimi ol onlardan ürünler al toptan olarak perakende sat orada herşeyi bulursun zaten bende saksı küllük metal aletler tarzı şeyler satıyorum ve haftalık gelirim 7-8 bin civarı güzel bir logo bul kendine imkanın varsa kendini tanıt.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazla sorun varsa sorabilirsin.

Anlaşmalarına dikkat et işini düzgün yap sözlerini gerçekleştir başka mağazaların ürünlerini kendi sitene koyma Trendyolda Hepsiburada vs. gibi sitelerde bunlar var eğer yaparsan sıkıntı yaşarsın tedarik yaparken İstoç gibi mağazalarla samimi ol onlardan ürünler al toptan olarak perakende sat orada herşeyi bulursun zaten bende saksı küllük metal aletler tarzı şeyler satıyorum ve haftalık gelirim 7-8 bin civarı güzel bir logo bul kendine imkanın varsa kendini tanıt.

hocam günde kaç saat ayırıyorsunuz? ürünleri nasıl tedarik edip hangi platformda satıyorsunuz?

Öncelikle sözleşmeleri iyi oku.diğer firmaları takip et kullanıcı yorumlarını oku ve onları yaptığı hataları yapmamaya çalış.Çelik gibi sinirlere peygamber gibi sabıra ihtiyacın var.vergi yükümlülüklerini iyi öğren yoksa devlet her türlü öper.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

hocam günde kaç saat ayırıyorsunuz? ürünleri nasıl tedarik edip hangi platformda satıyorsunuz?
Ne sattığınıza bağlı İstoç'dan tedarik ediyorum.

Ha ben 2-3 saat falandır.

Öncelikle sözleşmeleri iyi oku.diğer firmaları takip et kullanıcı yorumlarını oku ve onları yaptığı hataları yapmamaya çalış.Çelik gibi sinirlere peygamber gibi sabıra ihtiyacın var.vergi yükümlülüklerini iyi öğren yoksa devlet her türlü öper.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Evet cins tipler gelebiliyor.

E-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
Reklamını iyi yap.

E-ticaret’e girmeye karar verdim tavsiyeleriniz veya önerileriniz varmı.
Instagram'da büyük sayfaların altına yorum yapabilirsiniz. Ünlü yayıncılardan incelemesini isteyebilirsiniz veya belli bir bütçe vererek Google adds üzerinden reklam yapabilirsiniz.

Gelirin iyiymiş knk da nasıl başlamalıyım yani satıgın ürünler pahalımı olmalı ucuz mu sen hangi sitede yapiyosun

Ben aylık ortalama 75k civarı para kazanıyorum
Hangi sitede ne satiyon

Daha karar vermedim tavsiyen varmı

Vergi aliyormu senden

Ben aylık ortalama 75k civarı para kazanıyorum
Vergi felan kesiyomu devlet

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,423
Üyeler
192,719