pc deki kaç mhz?MSI gf62 7re bilgisayarım var ve fazladan RAM koymak istiyorum oyun için hangi ramler önerilir bilgisayar parçaları bilmediğimden size muhtacım 2 tane yerim var 1.500 bütçem var
MSI gf62 7re bilgisayarım var ve fazladan RAM koymak istiyorum oyun için hangi ramler önerilir bilgisayar parçaları bilmediğimden size muhtacı
peki nerden öğrenebilirimPC deki kaç mhz?
bios ta yazar.peki nerden öğrenebilirim
bilgisayarlardan fazla anlamam başka yerden bakabilirmiyim eğer biosta tam olarak neler yapıcağımı söylersen belki bakabilirimbios ta yazar.
CPU-Z programı indir oradan memory kısmına girip fotosunu at.bilgisayarlardan fazla anlamam başka yerden bakabilirmiyim eğer biosta tam olarak neler yapıcağımı söylersen belki bakabilirim
görev yöneticisi yeterli bence.CPU-Z programı indir oradan memory kısmına girip fotosunu at.
CL değeri için söyledim.görev yöneticine gir belleğe gir orda biyerde yazar sağ altta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görev yöneticisi yeterli bence.
belleğe girdim ama bir şey yazmıyor eğer discord yada skyp varsa görüşebilirmiyiz ordan yönlendirsen ?görev yöneticine gir belleğe gir orda biyerde yazar sağ altta
şimdi öğrendim 2 yuvası ve toplam 32 gb destekliyor daha fazla almıyorgörev yöneticine gir belleğe gir orda biyerde yazar sağ altta