MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 738
Arkadaşlar DA V4.5 apu sistem var aldığım günden beri artık gına geldi ilk ramler arızalı çıktı gönderdim değişim yapıldı sonra pc kullanırken sürekli bir renk garipleşiyordu ve monitör kitleniyordu.(Monitörden olması imkansız 2.pcden kullanıyorum sıkıntı yok.)Son zamanlar da hiçbir şey yok gibi kitleniyor arka planda sesler geliyor fakat mouse oynatamıyorsun sonra da bir müddet sonra siyah ekran veriyor. İtopyayı aradım garantiye göndermek için bana bios sıfırlaması yaptırdılar fakat bir gün pc yi açık bıraktım hiçbir şey olmadı şaşırdım sorna ramleri 3600e çektim ve 4 5 saat sonra tekrardan yaptı acaba ram mhz değerinden mi oluyor yoksa öyle yapınca mı denk geldi. Bu arada 1 gün açık kaldığın da boş boş açık kaldı Knight da boş duruyordu pc herhangi bir işlem yapmadım kitlenmeler genelde oyn oynarken valorantta oluyor Bunun nedeni nedir bilen arkadaşlar nasıl bir çözüm bulabilirim artık çok canımı sıkmaya başladı bir hevesle aldım ekran kartı takım devam ederim diyordum satma derecesine geldim.